Pokušaj linča Jovanovića

Jadan si tako :evil: OPSEDNUT :evil:
mora da je teshko :cry:, nositi toliki teret u glavi!

Баш је лепо што бринеш о мени.
Ако хоћеш проверити колико је твоја брига оправдана анализирај колико ти проводиш времена на овом форуму, а колико ја, и колико тог времена посвећујемо једној-странци-зна-се-којој, ти и ја, респективно;)

A gde je rezultat?Ili je poenta da i posle Čede novi Čeda i da nema svrhe igrati igru?:lol::lol::lol:

Ovo je poruka da je neunistiv.
Mnogo ga se boje komunjare.

Наравно, глупост је неуништива, лепо су још ИдиЈоти пЈевали;-)
Само што та глупост никако да пређе фамозних 5%. Тако да ребус можемо посматрати и са друге стране - као оно да ли је чаша пола пуна или празна.
Ма колико да изрони нових чедаја, увек има ко да их смакне:cool:

Ne poenta je da ovde raspravljamo o nekome ko je u prvom krugu predsedničkih izbora dobio čak i manje glasova od jednog Mrkonjića :) :) :)

Шта ћеш, докони смо.
А има и она фора у филму "Ко то тамо пева", знаш оно зашто Мишка не могу да одвоје од кавеза с мајмунима:lol::lol::lol:

Jednostavno moram da branim nekog koga napadaju kradikali. To je siguran znak da je tip O.K.

А ја сам једноставно на страни онога ко је против нечије глобалне доминације, посебно ако је од те доминације патио народ коме припадам. А тај неко су радикали. Такође сам једноставно против онога ко је портпарол те доминације овде, а то су Чеда и његови.
Назови моју позицију антифашизам или антиглобализам, како хоћеш.
То да ли је неко ОК или не, није моја брига.

п.с. А шта ти значи оно "крадикали". Делује ми као вређање једне политичке опције, што је супротно форумским правилима.

А ја сам једноставно на страни онога ко је против нечије глобалне доминације, посебно ако је од те доминације патио народ коме припадам. А тај неко су радикали. Такође сам једноставно против онога ко је портпарол те доминације овде, а то су Чеда и његови.
Назови моју позицију антифашизам или антиглобализам, како хоћеш.
То да ли је неко ОК или не, није моја брига.

п.с. А шта ти значи оно "крадикали". Делује ми као вређање једне политичке опције, што је супротно форумским правилима.
Koliko je meni poznato, jedino su delegati SRS-a (u skupstini), optuzeni i hapseni zbog kradje narodnih para. Podizali enormne svote na ime dnevnica i troskova puta.
Mada priznajem da zvuci ruzno.

Koliko je meni poznato, jedino su delegati SRS-a (u skupstini), optuzeni i hapseni zbog kradje narodnih para. Podizali enormne svote na ime dnevnica i troskova puta.
Mada priznajem da zvuci ruzno.

То су ситнице и глупости. Да су паметни, избацили би их странке и парламента, и тако запушили уста опонентима.
Са друге стране имамо Чеду који је у свакој чорби био мирођија, кад је имао мало власти. А током неуставног ванредног стања и "мало" више власти.
Продаја три шећеране за десет ојра, становање у кући тајкуна Драгољуба из Сурчина, Ћуметово асфалтирање Србије (још један Сурчинац), базен у Шилеровој (е, то су већ колеге Земунци), изигравање Легијине бебиситерке, бројне сумњиве приватизације (рецимо Ветеринарски завод), Рашета, Јањуш, Колесар...

Back