DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
E, neche oni te situirane....oni bi neshto shto se tek ispililo...i da budu Baje...a nemaju ni s chim ni s kim...
ebiga,
nisu svi za elitu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, neche oni te situirane....oni bi neshto shto se tek ispililo...i da budu Baje...a nemaju ni s chim ni s kim...
Ša je bre ovo, ljudi?! Meni ništa nije jasno.
Ili sam omatorio preko mere, ili odavno nisam u Srbiji...
Koliko shvatam problem, mlakonja koji je napunio tridesetu i ide prema četrdesetoj, a izdržava ga mama, proglašava kurblama devojke koje ga baš ne zarezuju.
Pa normalno, bato. Žene traže prave muškarce. Žene imaju taj jedan život u kojem treba da kuvaju peru i rađaju za "svog čoeka" i ne treba im jedan koji bespomoćno kuka nad "genetskom greškom" ili "višom silom".
Pomisli šta ti možeš da pružiš njima. Budi srećan da te neko hoće i takvog.![]()
Ša je bre ovo, ljudi?! Meni ništa nije jasno.
Ili sam omatorio preko mere, ili odavno nisam u Srbiji...
Koliko shvatam problem, mlakonja koji je napunio tridesetu i ide prema četrdesetoj, a izdržava ga mama, proglašava kurblama devojke koje ga baš ne zarezuju.
Pa normalno, bato. Žene traže prave muškarce. Žene imaju taj jedan život u kojem treba da kuvaju peru i rađaju za "svog čoeka" i ne treba im jedan koji bespomoćno kuka nad "genetskom greškom" ili "višom silom".
Pomisli šta ti možeš da pružiš njima. Budi srećan da te neko hoće i takvog.![]()
A ti sve to sto imas si svojim radom i trudom zaradio, pa mozes sebi dozvolit takvo bahato ponasanje.
Ne kiti se previse tudjim perijem da se ne pretvoris u kokosh![]()
Nećeš mi verovati, ali sve što imam svojim trudom sam zaradio. Pošao sam od nule i to ne jednom. Jednom sam nakrao mladog kukuruza da imamo šta da večeramo. Možeš misliti - čovek sa fakultetskom diplomom krade kukuruz.
E, moja žena je sve vreme bila uz mene. I onda kada sam kopao temelj za kuću, a nisam imao novca za crep i onda kada sam krao kukuruz. A samnom je bila ne zbog kuće, nego zbog kukuruza - znala je da je neću ostaviti na cedilu.
A bahato je pre tvoje uverenje da su devojke nemoralne ako ne obraćaju pažnju na tebe. Možda im se jednostavno ne sviđaš takav kakav si?
Veruj mi, ovo nema nikakve veze sa količinom novca.
Nećeš mi verovati, ali sve što imam svojim trudom sam zaradio. Pošao sam od nule i to ne jednom. Jednom sam nakrao mladog kukuruza da imamo šta da večeramo. Možeš misliti - čovek sa fakultetskom diplomom krade kukuruz.
E, moja žena je sve vreme bila uz mene. I onda kada sam kopao temelj za kuću, a nisam imao novca za crep i onda kada sam krao kukuruz. A samnom je bila ne zbog kuće, nego zbog kukuruza - znala je da je neću ostaviti na cedilu.
.
Kazes kopao si temelj, a sa cim si postavio temelj kad si bio na nuliArmatura i beton nisu jeftini i samo mi jos reci da to nije radio armirac, nego si sam to sve sibao?
Rekao sam da sam par puta polazio od nule, a ne da sam tada bio na nuli.
Nego, sinovac, batali se ti mene i probaj da smotaš neku dok još imaš vremena.![]()
Ma vidim ja sinovac da ti matematika ne ide od ruke. Nula je uvek bila nula
Nemas dve kruske i nemas 5 jabuka, koliko je to?![]()
Časno povlačenja i vojska priznaje i odobrava!![]()
To ti je da uložiš više nego što imaš u posao u kojem te zakolju. I onda ne kukaš kako je svet nepravedan i da te mrzi viša sila, nego rmbačiš iz početka da platiš dugove i postaviš se ponovo na noge. Ako treba (a treba), promeniš državu, promeniš SEBE, prihvatiš se teških i opasnih poslova od kojih ti strada zdravlje... Ukratko - uradiš ono što treba ili što moraš.
Naravno, ovo za tebe ne važi. Rupa na kauču je verovatno jedino što si u životu napravio.
Ali ovo je tvoja tema, a ne moja biografija. Želeo sam samo da ti skrenem pažnju da ne bi trebalo da prestrogo sudiš devojke koje su ti možda naklonjene. Možda bi trebalo da razmisliš kako one razmišljaju o tebi i o životu.