pokudite se (iskritikujte)

Lako bi bilo poceti, plasim se da ne bih mogla ni umela stati. Poslednjih dana zasluzujem sve kritike.

Lepa tema, samo nece biti dugotrajna ovde gde smo svi savrseni. Jedine kritike upucivacemo sebi zbog dva reda cokolade pre rucke i zbog toga sto smo naivne pa verovale ljudima, bice i samokritike na racun preosetljivosti za tudje probleme pa malo prekora sto dajemo sve od sebe u poslovima u kuci i tako to...
Posipanja pepelom sigurno nece biti a i zasto bi, kao da nekad nesto gresimo ;) .

ne radi se to tako, nego treba neko drugi da ti kaze sta lose vidi kod tebe a ti ga onda ne napucas, iako ti je to prva reakcija :lol: nego kulturno kazes sta ne valja kod njega - nakon sto si razmislila o onome sto ti je rekao. moze da bude korisno. doduse, to sam radila na ateljeu za resavanje konflikata, ovde bi mozda bilo krvoprolica.
ja sam arogantna - posto uglavnom svoje lose osobine vidimo kod drugih, zena koja je to prepoznala kod mene je arogantna +. LM, morale smo zajedno da radimo na tome a bas se nismo podnosile.
pa eto, mozemo da uparimo forumase da zajedno rade na negativnim kvalitetima, za sopstveno dobro i dobro krstarice, of course :mrgreen: .

....evo ja priznajem nekad bas ne umem da obuzdam jezicinu i to kad bi bas trebala da gledam svoja posla....a opet kad bi bilo neophodno da progovorim
ja cutim ko najveca pi*da...:rumenko::dash:

.....ne volim to kod sebe i bas se trudim da to promenim samo mi ne ide...

Previse pricam i naravno, uvek sam ja u pravu. Ne umem da saosecam sa drugima, valjda sto sam okrenuta sebi, verovatno i malo egoisticna. Gruba sam i netolerantna, ono ne cesto ali desava se i to. Tvrdoglava sam i cesto se inatim. Ima toga jos verovatno, samo ne mogu bas da se setim svega.

danas sam sve radila pogrešno
pošla u neke kupovine i videla da šinteri u kamionu imaju nekoliko jadnih lutalica
onda se pridružila nekolicini ljudi koji su se ubeđivali sa šinterma da ih puste
jedna je tvrdeila da ti lokalci nikada nisu nikoga ujeli
ja potvrdila-iako to ne znam, ali bilo mi ih žao
pošto je ubeđivanje trajalo, a kamion na suncu možda i neodgovorno po mene kupila vodu i počela da im dajem iz flaše, a oni jadni kroz žicu piju...
nisam se svađala sa šinterima jer samo rade svoj posao, ali im sa druge strane nisam ni dala da ih odvedu-neodgovorno po ponima koji su protiv lutalica
na kraju je nađeno rešenje da jedna od žena iy tog kraja gde su ti psi obitavali podje sa šinterima, da dođe i neko iz društva i da se reši problem negde u hladu a ne na +38

sve u svemu, provela sam tu par sati i nisam stigla da odem gde sam nameravala
a ustvari to mi dođe kao lep izgovor za paranoičnu ideju da možda i nije najpametnije odrediti svoj kod u humanitarnoj akciji doniranja matičnih ćelija
kao zadnja, strah me je da neko ima kompletne podatke o meni, tek sutra da nestanem zarad par bubrega....
rado bih donirala ćelije, ali ne želim da me ima u bilo kakvoj evidenciji
i tako dok sam se premišljala oću neću to da odradim, iskrsli šinteri i ja to iskoristila da sama pred sobom imam opravdanje zašto nisam učestvovala u akciji...

možda ovo nije ya ovu temu već ya rupu...

danas sam sve radila pogrešno
pošla u neke kupovine i videla da šinteri u kamionu imaju nekoliko jadnih lutalica
onda se pridružila nekolicini ljudi koji su se ubeđivali sa šinterma da ih puste
jedna je tvrdeila da ti lokalci nikada nisu nikoga ujeli
ja potvrdila-iako to ne znam, ali bilo mi ih žao
pošto je ubeđivanje trajalo, a kamion na suncu možda i neodgovorno po mene kupila vodu i počela da im dajem iz flaše, a oni jadni kroz žicu piju...
nisam se svađala sa šinterima jer samo rade svoj posao, ali im sa druge strane nisam ni dala da ih odvedu-neodgovorno po ponima koji su protiv lutalica
na kraju je nađeno rešenje da jedna od žena iy tog kraja gde su ti psi obitavali podje sa šinterima, da dođe i neko iz društva i da se reši problem negde u hladu a ne na +38

sve u svemu, provela sam tu par sati i nisam stigla da odem gde sam nameravala
a ustvari to mi dođe kao lep izgovor za paranoičnu ideju da možda i nije najpametnije odrediti svoj kod u humanitarnoj akciji doniranja matičnih ćelija
kao zadnja, strah me je da neko ima kompletne podatke o meni, tek sutra da nestanem zarad par bubrega....
rado bih donirala ćelije, ali ne želim da me ima u bilo kakvoj evidenciji
i tako dok sam se premišljala oću neću to da odradim, iskrsli šinteri i ja to iskoristila da sama pred sobom imam opravdanje zašto nisam učestvovala u akciji...

možda ovo nije ya ovu temu već ya rupu...

ako nisi znala, temperatura se mjeri u hladu :rumenko:

ne radi se to tako, nego treba neko drugi da ti kaze sta lose vidi kod tebe a ti ga onda ne napucas, iako ti je to prva reakcija :lol: nego kulturno kazes sta ne valja kod njega - nakon sto si razmislila o onome sto ti je rekao. moze da bude korisno. doduse, to sam radila na ateljeu za resavanje konflikata, ovde bi mozda bilo krvoprolica.
ja sam arogantna - posto uglavnom svoje lose osobine vidimo kod drugih, zena koja je to prepoznala kod mene je arogantna +. LM, morale smo zajedno da radimo na tome a bas se nismo podnosile.
pa eto, mozemo da uparimo forumase da zajedno rade na negativnim kvalitetima, za sopstveno dobro i dobro krstarice, of course :mrgreen: .

el ima bre nesto od te psihologije... sto ne idu onda svi tamo i da im bude super?

pa vidi, ima svrhe - ono najgore o sebi covek ne zeli da prihvati, zato mora neko drugi da ti kaze. ti ces ako sama biras da izaberes nesto manje strasno... e sad, to nece da od tebe napravi super-coveka ali svesnijeg hoce, na duze staze.
sto ne idu ljudi na te programe - em treba da priznas da si sjebana (i sebi i drugima) em za to jos treba i da platis, koliko ljudi je spremno da se blamira za sve pare?

Mnogo verujem ljudima
Pa se iznenadim kad otkrijem da su se lazno predstavljali
I verujem da cène iskrenost
Ali to je fakin laz,retki su me voleli kad Sam bila sasvim iskrena (jà) ipak vecina vise voli foliranje
Mislim u principu me bas zabole za to, samo iznenadjujem sebe zasto me to iznenadi
Mogu to i da dokazem ovde dajte mi nekoliko nedelja za eksperiment
A Ovako od pravih mana sto kod sebe mrzim paaaaa
I nemam bas, jà uglavnom volim sebe i piskim po onima koji misle da je to neverovatan bezobrazluk

mislim da sam suvise naivna i suvise iskrena i suvise 'zelena' i suvise osetljiva na sve i svasta
i mnogo se rasplinjavam u prici
i davim ljude objasnjenjima kao da citam enciklopediju
ne umem da pricam viceve
i mnogo sam impulsivna

i radim na svemu tome, ali kako covek lako da se menja kad prevali 30
onda moze samo da proba da se maksimalno kontrolise

Back