Покрет 1389 обележио "Кристалну ноћ"

Ало јел ти читаш нешто?
Мислим барем оно што је непосредно испред написано?
Тај покрет "нас шест и компјутер 1389" нису никави неонацисти ил неофашисти ил незнам ти шта више. Добри стари комунци.
Ил си ти негде видо фашисту са Чегеварином мајицом на себи? Сад ћу ти убацити слику једног од лидера

ja sam napisao da neofasistima u srbiji treba ekstra yebati kevu , zato sto je srbija najvetlije godine svoje istorije prozivljavala upravo u toj borbi protiv fasizma, i sto je imala toliko zrtava........i pri tom mislim na SVE neofasiste u srbiji , kojih ima podosta.....

ja sam napisao da neofasistima u srbiji treba ekstra yebati kevu , zato sto je srbija najvetlije godine svoje istorije prozivljavala upravo u toj borbi protiv fasizma, i sto je imala toliko zrtava........i pri tom mislim na SVE neofasiste u srbiji , kojih ima podosta.....
А то, па ај ти крени са тим јебањем кеве шта чекаш.
Него ко велим овде си на погрешној теми, ови су ти комунци.

Није, није.Ту си ти...
Ма ја га само упућујем да је на погрешној теми.
Да не буде оно: убио си погрешног човека ... на погрешној теми.

Па зар нисам хуманиста?
Види колко сам му времена посветио да му отворим очи.

Fašisti u borbi protiv antifašizma ... sve bih ja to hapsila :lol:
Ово показује Вашу крајње екстремистичку природу, као и природу странке чији сте члан. Немате ви Д од демократског ни Е од европског.
Тако сте хаписли и 12.000 људи у Сабљи, тукли демонстранте на митингу за Караџића...

ДС је у ствари странка са најизраженијом фашистичком оријенатијом у Србији.
Пардон, после ЛСВ.

Иначе, свака част СНП 1389 за овај гест којим је подсетио на страдања и терор кроз који су прошли Јевреји 30-их и 40-их година прошлог века, као и Срби који су највећи терор преживели деведесетих година прошлог века.

Back