Pokloni

Ako je veza raskinuta na ruzan nacin da li vracate poklone npr.kao sto je zlatan nakit ili nesto slicno?

Ne vracam poklon ~~~~

Ali mi nakon veze vise nije drag taj poklon....
Nesto cak poklonim dalje... a neke stvari se kao slucajno polome..kao jedan labud od Swarowski kristala, koji mi je pao sa stola i polomio se...
Nije mi zao :lol:

Poslednja izmena:
Ne vracam poklon ~~~~

Ali mi nakon veze vise nije drag taj poklon....
Nesto cak poklonim dalje... a neke stvari se kao slucajno polome..kao jedan lavud od Swarowski kristala, koji mi je pao sa stola i polomio se...
Nije mi zao :lol:

teško mi je za razumit da dobivene poklone neko razbija iz čista mira. poklon bi trebao pobudit sjećanje na lipe trenutke, jer vjerovatno je tako i dat, u srići a ne sa šamarom. ovi(ove) koji ih ne podnose nakon raskida trebali bi prihvaćat samo poklone koji se troše, tipa parfem, čokolada, bombonjera.potrošiš i nema sjećanja( osim malo sala).

Ajde da sam dobio tu neku vrednost dva dana, tri, pred raskid, i da sam ja kriv, tipa prevario sam ili nesto, a imam tu neki nakit u nekoj vrednosti.
Ovako, ne vidim potrebu za vracanjem stvari.

teško mi je za razumit da dobivene poklone neko razbija iz čista mira. poklon bi trebao pobudit sjećanje na lipe trenutke, jer vjerovatno je tako i dat, u srići a ne sa šamarom. ovi(ove) koji ih ne podnose nakon raskida trebali bi prihvaćat samo poklone koji se troše, tipa parfem, čokolada, bombonjera.potrošiš i nema sjećanja( osim malo sala).

To je cudno...
Neko vidi smisao u tome neko ne - da ta stvar koja ti vise nije draga, uskoro je polomis... jer imas tu negativnu energiju prema njoj :lol:

Zavisi kako se veza zavrsila... ali ako ti je neko napisao cestitku kako te voli, i kako si divna,
a na kraju je svojim ponasanjem pokazao nesto drugo... zakljucis da ta cestitka vise nema smisla..
jer se pokazalo nesto drugo ~~~~

Zato sto kada nesto dajem ili cinim, radim to zato sto imam potrebu, zato sto hocu. Ne razmisljam o revansu, niti zahvalnosti. Isto i ocekujem. Samo spontano iz same potrebe i zelje, bez zadnjih namera.
Ako mi je nesto dao samo radi reda i usiljeno, onda neka tako i trazi nazad. Nisam materijalni tip, i tim saznanjem bi poklon vec izgubio vrednost, za mene.

Moze li da se onda nista ni ne poklanja? A da je lepo u vezi istim intenzitetom?

Ako je veza raskinuta na ruzan nacin da li vracate poklone npr.kao sto je zlatan nakit ili nesto slicno?
niti prihvatam skupe poklone niti volim muskarce koji su ekstravagantni na taj nacin....generalno nisam sklona ni davanju ni primanju poklona koji nisu jestivi ili se ne mogu procitati....i ne, to vacanje i raskusuravanje mi je bzvz.dajes od srca a ne zbog neke koristi, tako da bi mi cela ta predstava vise rekla o neiskrenosti nekadasnjeg odnosa nego bilo sta drugo...

da podjem od sebe....ako sam mu poklonila nesto, bilo to jeftino ili skupo, poklonila sam od srca i iz ljubavi. meni bi slomilo srce ako zeli to da mi vrati. ako bi insistirao, bacila bih sve pred njim u kontejner. znaci, slomio bi me njegov gest, najiskrenije.
a njegove poklone, ne znam.... mozda bih ga pitala da li hoce da vratim. ako kaze da hoce, stvarno bih ga gledala ko najsmrdljivije gomno i vratila bih

kolko imas ti godina ?

- - - - - - - - - -

ne znas sta je nezrelo,NEkalkulisati,poklanjati svima nezasluzeno neproracunato pa posle kao glumiti da si kul sto ispade magarac koji je vise ulagao,pa mislim ne bacaju se dinje pred svinje

lol kalkulisati na poklonima. pa de ces smrdljivije fore buraz, ako kalkulises oko poklona znaci da ti je i motiv proizvod kalkulacije a to te karakterise kao smrdu

Back