Pokloni

Leady Marinna

Početnik
Poruka
7
Zene su oduvek bile nezniji i lepsi pol, pa su samim tim kroz vekove navikle na paznju jaceg pola i na poklone... Mada danas zene su se promenile, pa vecina smatra zene koje konstantno dobijaju poklone od svog dragog sponzorusama ili vesticama... Zapravo istina je da poklone obozava ceo zenski rod, samo zapravo krije. Jer sve smo mi ljubomorne kada vidimo prelepu komsinicu kako se prska sa najnovijim Chanelom, koji joj je poklonio dragi, nezadovoljne(devojke manje lepe, atraktivne, one koje ne dobijaju cesto poklone sem praznicima) ce reci sponzorusa, a one slicne njoj, srecnica... :klap:

To nije istina. Kakve veze ima? Šta, ako je devojka, žena dobila parfem na poklon od partnera - sponzoruša? Meni ovo nema veze s mozgom.

Nema potrebe zavideti na materijalnim stvarima, niti ičemu što se stiče novcem. Prava srećnica je ona koja je poštovana i voljena, makar mirisala i samo na Merima sapun, a ne ona koja miriše na Chanel.

Zene su oduvek bile nezniji i lepsi pol, pa su samim tim kroz vekove navikle na paznju jaceg pola i na poklone... Mada danas zene su se promenile, pa vecina smatra zene koje konstantno dobijaju poklone od svog dragog sponzorusama ili vesticama... Zapravo istina je da poklone obozava ceo zenski rod, samo zapravo krije. Jer sve smo mi ljubomorne kada vidimo prelepu komsinicu kako se prska sa najnovijim Chanelom, koji joj je poklonio dragi, nezadovoljne(devojke manje lepe, atraktivne, one koje ne dobijaju cesto poklone sem praznicima) ce reci sponzorusa, a one slicne njoj, srecnica... :klap:

Jel vidis kako nema vise pravih vrednosti..od davnina su prave zene cenile kad im se donese sherpa na poklon koja traje 30 godina

Ja najradje poklanjam nakit...SWAROVSKI uglavnom. Blizu Venecije ima jedno lepo ostrvo, Murano...poznato po svom cuvenom staklu, od kojeg se prave skulpture, vaze, pa i nakit. I to sam poklanjao. I nekim cudom nisam doziveo da se zene mrste i ljute kada dobiju tako nesto. :lol:
A ima i onoga da one koje imaju ne nose cesto, dok bi neke dale sve i svasta da imaju takav nakit. A sta ces, jebbiga... :mrgreen:

swarovski_kette_kl.jpg

murano.jpg

Ja najradje poklanjam nakit...SWAROVSKI uglavnom. Blizu Venecije ima jedno lepo ostrvo, Murano...poznato po svom cuvenom staklu, od kojeg se prave skulpture, vaze, pa i nakit. I to sam poklanjao. I nekim cudom nisam doziveo da se zene mrste i ljute kada dobiju tako nesto. :lol:
A ima i onoga da one koje imaju ne nose cesto, dok bi neke dale sve i svasta da imaju takav nakit. A sta ces, jebbiga... :mrgreen:
]

bizuteriju, u tvojim godinama :cepanje: :eek: :roll:

:Ih bre Pivko, kakav si ti covek odma' primas k srcu.
Nije htela da potegne cenu odma' u napad nego da je to neozbilno za neku zenu da joj poklanjas "cirkone" ma koliko oni
kostali vec ozbiljan nakit.
..

Ozbiljan nakit? :roll::roll:
I nema veze sa cenom da li je ozbiljan ili nije a? :lol:

Ko vas ne zna... ;)

p.s.: vecina bi pevala da dobija i taj "neozbiljni" nakit, ali ajde... :bye:

opet napad a nis' ti ruzno nisam rekla :rida:

I da cena nema veze sa ozbiljnoscu.
Postoje prelepi komadi belog zlata klasicni i eleganti za 100e recimo neke bas sitne mindjuse, a svarovski je papren, figurice su im samo po 50, 100e

Ma kakav napad, bre?
Samo me nervira proserravanje...pogotovo zena, kojima je krajnji domet odlazak na dva dana u Bec i kupovanje dve krpe u H&M-u u vrednosti od 7,99 EUR. :roll: Kao one se samo raduju nakitu iz Tiffany-a...mora bidne Cartier ili dobijes samar u startu. Hau jes nou... ;)

Ako SVAROWSKI nije ozbiljan nakit, e onda dobro...mislim... :eek:

p.s.: belo zlato najvise voleM, mislim ono zuto ne bih ni babi kupio. :mrgreen:

Ma da, sta cu jadan? :lol:
Nije to kobajagi SVAROWSKI, koji se u Srbiji prodaje za 1000 dinara, duso. :eek: :bye:

Svarovski se u celom svetu prodaje po istim cenama :dontunderstand:

ja sam mala dijasporac :lol:

Ma kakav napad, bre?
Samo me nervira proserravanje...pogotovo zena, kojima je krajnji domet odlazak na dva dana u Bec i kupovanje dve krpe u H&M-u u vrednosti od 7,99 EUR. :roll: Kao one se samo raduju nakitu iz Tiffany-a...mora bidne Cartier ili dobijes samar u startu. Hau jes nou... ;)

ne brkaj pojmove- jedno su krpice, koje i treba da se kupe po toj ceni, a nakit je sasvim druga varijanta ... kako mozes reci domet za shoping, demonstriras nekog sklj ... koja ono bese rec :dash:

Svarovski ima malo ukusnih komada, uglavnom nabacane kamencice ... i poklanjaju ga poslovni partneri ;)

ne brkaj pojmove- jedno su krpice, koje i treba da se kupe po toj ceni, a nakit je sasvim druga varijanta ... kako mozes reci domet za shoping, demonstriras nekog sklj ... koja ono bese rec :dash:

Svarovski ima malo ukusnih komada, uglavnom nabacane kamencice ... i poklanjaju ga poslovni partneri ;)

Ovo za istu cenu u celom svetu...no comment. :eek: :dash:

A sta, to ti postavljas standarde sta treba po kojoj ceni da se kupuje? :roll:
Nije poenta uopste u tome bila, ali ko ce objasnjavati to tebi...mislim, nemam volje stvarno.

Poslovni partneri? A to se tako zove sad? Pa dobro... :mrgreen:

Nije to kobajagi SVAROWSKI, koji se u Srbiji prodaje za 1000 dinara, duso. :eek: :bye:

ja sam mala dijasporac :lol:

Ovo za istu cenu u celom svetu...no comment. :eek: :dash:

A sta, to ti postavljas standarde sta treba po kojoj ceni da se kupuje? :roll:

Nije poenta uopste u tome bila, ali ko ce objasnjavati to tebi...mislim, nemam volje stvarno.

Poslovni partneri? A to se tako zove sad? Pa dobro... :mrgreen:

pivce, udarila te vrucina, boldovano nema veze sa nakuckanim do sada

poslovni partneri mm poklanjaju Svarovski, i ne samo mm nego i tudjim muzevima ;)

krpice se kupuju za cenu krpica, svakoj su zeni neophodne

nakit- zna se sta predstavlja u m-z odnosima, u kojim prilikama se poklanja, kojim godinama sta sleduje ...

a bizuterija je samo to- bizuterija ;)

ps. ja mislim da pivce lagi da zivi u evropi :tajna:

Ma idi begaj...riba si na kubik. :lol:

Nemoj samo da penis kad te odbiju forumasi...pa imas muza jebbem mu misa...ta varijanta je uvek sigurica. I poslovne partnere...koji ti do duse poklanjaju bizuteriju. E taj sugavi SVAROWSKI. :rtfm: :mrgreen:

Znaci srpske ekstra ribe ako muvate, muskarci, i ako mislite da im poklonite nesto, SWAROVSKI je apsolutni no go...tu ste u startu zajebbali stvar...bar kod ovih ekstra riba. :zcepanje:

Ma idi begaj...riba si na kubik. :lol:

Nemoj samo da penis kad te odbiju forumasi...pa imas muza jebbem mu misa...ta varijanta je uvek sigurica. I poslovne partnere...koji ti do duse poklanjaju bizuteriju. E taj sugavi SVAROWSKI. :rtfm: :mrgreen:

Znaci srpske ekstra ribe ako muvate, muskarci, i ako mislite da im poklonite nesto, SWAROVSKI je apsolutni no go...tu ste u startu zajebbali stvar...bar kod ovih ekstra riba. :zcepanje:

sliku si video, menjao misljenje ... sada zapecaceno :flert:
ja muski i odbijanje prihvatam- odbio me forumas ni za zapenila nisam :lol:

Razmisljanje prepusti drugima, tebi slabo ide. :bye:

Auf Wiedersehen! :mrgreen:

:zag:

sliku si video, menjao misljenje ... sada zapecaceno :flert:
ja muski i odbijanje prihvatam- odbio me forumas ni za zapenila nisam :lol:

:zag:

Cek cek...nesto si pobrkala, koleginice. Misljenje o tebi kao osobi nisam promenio, samo na osnovu toga sto tvoje telo izgleda o.k. ;) A da je upecaceno...jebbiga, jeste...i umeteljila si ga dodatno. :mrgreen:

Ne moras da mi se pravdas...mislim, svakom se desava, pa i onima koji nikad nisu bili odbijeni do tada. :lol:

:bye:

Kad budes (ako) uspela da doguras negde u karijeri, da mozes da priustis sebi sta god pozelis - onda vise neces zavideti devojci koja ceka na samilost muskaraca da joj kupuju parfeme..
A do tad ces izgleda misliti da su srecnice..nazalost

Kad budes (ako) uspela da doguras negde u karijeri, da mozes da priustis sebi sta god pozelis - onda vise neces zavideti devojci koja ceka na samilost muskaraca da joj kupuju parfeme..
A do tad ces izgleda misliti da su srecnice..nazalost

Meni zao tih jadnica, kojima je karijera sve sto imaju u zivotu. I koje same sebi moraju da kupuje lepe poklone, jer to nijedan muskarac ne cini za njih. ;)

Kakav bed... :mrgreen:

Back