Pokloni

Poruka
23
Da li imate naviku da svojim devojkama/zenama kupujete poklone bez nekog posebnog razloga?
Jedan moj drug (njegovo misljenje ne delim,ali navodim) je poceo da tako da iznenadjuje devojku sa kojom je bio dugo,pa je posle tvrdio da se ona navikla na njegove gestove i zato ostala sa njim? :lol: Jel se mozda duboko u sebi pribojavate tog efekta?:)

Da li imate naviku da svojim devojkama/zenama kupujete poklone bez nekog posebnog razloga?
Jedan moj drug (njegovo misljenje ne delim,ali navodim) je poceo da tako da iznenadjuje devojku sa kojom je bio dugo,pa je posle tvrdio da se ona navikla na njegove gestove i zato ostala sa njim? :lol: Jel se mozda duboko u sebi pribojavate tog efekta?:)
Da.
Da.
Da.
:mrgreen:

baš i ne.
to formalno poklanjanje bilo s razlogom bilo bez razloga mi je malo bezveze.
naročito ovo prvo.
pre mi je fazon ako znaš da nešto želi ili da nešto tekuće treba ilio neka aktuelna glupost ili fazon-poklon da doneseš.
sad to kao e ne znam šta ću aj da ti kupim nešto... msm koja je poenta
doduše to jeste nepogrešiv recept za zadržavnje u vezi ako je to samo po sebi cilj. naravno za odredjeni tip ljudi.

Što nemaš kobaju u pantalonama? :think:

Ne, finansije mi to ne dozvoljavaju, a inače sam stipsa, škrt sam samo tako.

za zenu koju volis i sa kojom si vezan dovoljno jako, pokloni su licno zadovoljstvo pre svega.
al da time kupujes ljubav, seks i naklonost - bolje da to onda obavis kod prostitutke, jeftinije je a i mentalno/moralno cistije

Pokloni su sasvim suvisni i meni licno bas nista ne znace. Bitno je da niko nikom nije na teretu (finansijski, a i na druge nacine).
Ako se zanimljivi dozivljaji mogu uracunati pod pojam poklona, onda mislim da takvih poklona manjka od strane muskog sveta, a parfemcici i sl. ne mogu nadomestiti tu vrstu neinventivnosti.

Pokloni su sasvim suvisni i meni licno bas nista ne znace. Bitno je da niko nikom nije na teretu (finansijski, a i na druge nacine).
Ako se zanimljivi dozivljaji mogu uracunati pod pojam poklona, onda mislim da takvih poklona manjka od strane muskog sveta, a parfemcici i sl. ne mogu nadomestiti tu vrstu neinventivnosti.
Svaka ti je ka u Njeguša:aha:

Pokloni su nacin da se druga osoba zavede..oraspolozi..usreci..da joj pokazemo da
pratimo njene impulse da nismo roboti..
To ne moraju biti preterano skupe stvari..niti da podrazumevaju obavezan kontinuitet..no
veoma je lep gest ako zensko ponudi da ucestvuje finansijski u kupovini skupih patika(primer)
ili dobre mushke kozmetike...karata za neki koncert..sportski dozivljaj..ma puno ima nacina..da se iznenadi partner..i to nije trgovina...niti nadomestak emocija ili bilo cega..
No, ta emocija davanja se neguje u porodici..i govori o kulturi i duhovnom sadrzaju persone.
Lako je proceniti kakav efekat izaziva poklon...i da li se nakon urucivanja ocekuje ZAHVALNOST(citaj:naplata)...no ako se partneri doista poznaju to sumnja ne bi trebalo da vrshi spekulaciju.

Poklon je vrsta stimulacije, adrenalina dodatnog u svim sferama i ima ulogu fetisha za uspehom ili osvajanjem.

Back