pokloni:)

takva sam samo kad su u pitanju takvi zlotvori ..ovako ...s vremena na vreme..to ne mozes da znas dok ne vidis kako izgleda:)

a da ih kunem --kunem ih.kad su jadnici

bas cu da slikam da vidis odakle su vadili paletu

A da li postoji mogućnot da ti nekako pošaljemo,mi koji nismo iz Beograda?Ja ću videti ako može,imam jedno ćebe malo je pocepano ali je sasvim ok,mama ga je bacila u šupu,onako,za kuce potaman...Ako je i dalje tu, a što se tiče stare odeće i verujem da toga imam puno,ako se već nismo rešili i toga...

jao ne znam sta da ti kazem iscimacemo se ko kreteni ja cu da stavim ujutru ce da bace..dusa me boli
eno mi jedn azenka sterilisana sve joj se stomak zacrveneo od hladnoce,da nece niko da je uzme na nekoliko dana da s eugreje.bre sve neki ..jaoo
sad sam im napravila kucicu od kartona,postavila 5.6 ogromnih na pod da legnu.zbili su se njih 4,5..kuku ..tresu se
a gladniii
jedu hleb potopljen u onu moju masnu vodu
tuuga
i dodje kreten i ne mrzi ga i baci sve kartone.

Da li bar uspevas da pretpostavis ili vidis ko je taj kome toliko smetaju zivotinje kojima je vec dosta muke u kojoj su ?

Postoji li sansa da se obezbedi kucica (ili komad namestaja koji moze posluziti u tu svrhu) i veze za neko drvo, sipku, gelender...nesto...

I drugo pitanje. Postoji li mogucnost da odredite neko mesto u gradu, vreme i osobu koja bi odredjenim danima mogla da prikupi ono sto neki od nas mogu da poklone kao pomoc, pa da vi pokupite kad treba, mi damo i donesemo kad mozemo, a opet da se svi necimamo tamo-vamo jer to nije bas lako izvodljivo... Verujem da to ne bi bilo lose resenje za pomoc zivotinjama.

Poslednja izmena:
ne,sve moram sama ja.
ko to sve rade..verovatno neko od komsiluka mrzitelja.za inat
da bi kerovi crkli.
to rade rano ujutru oko 4,5,6..jer ja nocu hranim i to sve namestam oko 12.ja da jurim to nekog nema vajde,samo mogu da s epobijem i isvadjam.on ce opet da baca.da ga prevaspitam ne mogu.zvace mi sintere.ima da kaze tu imj prave kuce da se okuplja copor napadaju mi dete i sl.
a to ne zelim.
kakva crn aftelja.odmah bi zvali gradsko zelenilo sintere televiziju
biolje i ovako
setacu ja kartone kolko mogu.

pomozite da udomim nekog
evo tamo se trese od hladnoce rasan dalmatinac.
skroz rasan.oko godinu dana..nema vise..dobrica..

Back