pokloni za n g

sad ozbiljno... napravicu joj 12 malih poklona... za svaki mesec po jedan... sitnice neke... za septembar ce, na primer, to biti nesto sa mora... jul ce biti nesto sto ima veze sa svetlom... decembar ce biti nesto sto je belo... i sakricu sve to po mestu prebivalista... i morace sve da ih nadje... ako zeli... a ja cu uzivati u njenom osmehu svaki put kad bude nasla novi poklon... kad biste videli njen osmeh, znali biste da vredi uraditi i mnogo vise... ne znam sa cime bi' mog'o da uporedim to... sa bezbroj miliona dolara, ako vam to znaci...

Ajd o istom trošku, časti i mene. Jedan digitalni fotoaparat. Skroman sam :roll:

I ja slično.
Kupujem bliskima.

Ma de bre tebi da kupim fotoaparat....:lol:...imam auto na piku, pa sebi aparat, pa nakit, ves, cipele, more + troskove skolovanja....i sve moram da zaradim...bem ti....moram slat pismo deda mrazu....:lol::lol:

Al ako mi ostane koji cent, kupicu ti zvaku.....:-P

na zalost, propustio sam... posto mislim da je veliki brat najdebilnija emisija koja postoji na ovom svetu... i da je neizracunljivo da li manje mozga imaju ljudi koji su unutra ili oni koji gledaju te iste ljude bez mozga... i emisija pokazuje kakva smo mi jedna tracerska nacija... i pokazuje da je dovoljno da ne uradis nista dobro... ni lepo... ni znacajno... nego da je dovoljno da udjes u tu kucu i da postanes popularan... eto... samo htedoh reci sta mislim o istom... a mozda se i prijavim... pa me prime... cudo jedan je ovaj zivot...

na zalost, propustio sam... posto mislim da je veliki brat najdebilnija emisija koja postoji na ovom svetu... i da je neizracunljivo da li manje mozga imaju ljudi koji su unutra ili oni koji gledaju te iste ljude bez mozga... i emisija pokazuje kakva smo mi jedna tracerska nacija... i pokazuje da je dovoljno da ne uradis nista dobro... ni lepo... ni znacajno... nego da je dovoljno da udjes u tu kucu i da postanes popularan... eto... samo htedoh reci sta mislim o istom... a mozda se i prijavim... pa me prime... cudo jedan je ovaj zivot...

Uh, slažem se da je emisija dno.
Međutim, ja oduvek gledam i ono čega se gnušam, mislim da je to dobro za celokupno životno iskustvo, ili neku analizu ljudi i njihovih ličnosti.
Pa tako ponekad odgledam i VB.
Često me i opusti da gledam i slušam njihove isprazne dijaloge i akcije.
Stvarno je poražavajuće da samo učešćem u takvom sra.nju i prostim bitisanjem možeš jako brzo da dođeš do nekog zanimljivog posla i solidne zarade. Sto ne mogu mnogi čija je vrednost mnogostruko veća.
Da ne idem dalje u analizu koliko je sama koncepcija morbidna.

Back