Зоки Legenda Poruka 51.694 07.01.2009. u 01:06 - ...pokloni...:rumenko: #51 QueenOfClubs: Па лепо реци – мени је моја Лекса непроцењива. И додај Јооој, Пичи, све морам да ти цртам. Kliknite za proširenje... ...leksa nije moja, ja samo tako volim da mislim o njoj, ona je kao vetar neuhvatljiva...
QueenOfClubs: Па лепо реци – мени је моја Лекса непроцењива. И додај Јооој, Пичи, све морам да ти цртам. Kliknite za proširenje... ...leksa nije moja, ja samo tako volim da mislim o njoj, ona je kao vetar neuhvatljiva...
QueenOfClubs Veoma poznat Poruka 10.064 07.01.2009. u 01:17 - ...pokloni...:rumenko: #52 Sumo-Piči: ...leksa nije moja, ja samo tako volim da mislim o njoj, ona je kao vetar neuhvatljiva... Kliknite za proširenje... Она је у твом срцу и зато је твоја. И то ти нико не може узети.
Sumo-Piči: ...leksa nije moja, ja samo tako volim da mislim o njoj, ona je kao vetar neuhvatljiva... Kliknite za proširenje... Она је у твом срцу и зато је твоја. И то ти нико не може узети.
Зоки Legenda Poruka 51.694 07.01.2009. u 02:01 - ...pokloni...:rumenko: #53 QueenOfClubs: Она је у твом срцу и зато је твоја. И то ти нико не може узети. Kliknite za proširenje... ...i ti mislish da je leksa moja...?
QueenOfClubs: Она је у твом срцу и зато је твоја. И то ти нико не може узети. Kliknite za proširenje... ...i ti mislish da je leksa moja...?
QueenOfClubs Veoma poznat Poruka 10.064 07.01.2009. u 02:05 - ...pokloni...:rumenko: #54 Sumo-Piči: ...i ti mislish da je leksa moja...? Kliknite za proširenje... Само још да престанеш да се стидиш.
Sumo-Piči: ...i ti mislish da je leksa moja...? Kliknite za proširenje... Само још да престанеш да се стидиш.
Зоки Legenda Poruka 51.694 07.01.2009. u 02:06 - ...pokloni...:rumenko: #55 QueenOfClubs: Само још да престанеш да се стидиш. Kliknite za proširenje... ...e pa neeeeee, kako da prestanem da se etidim, pa ja sam slaba zzena...
QueenOfClubs: Само још да престанеш да се стидиш. Kliknite za proširenje... ...e pa neeeeee, kako da prestanem da se etidim, pa ja sam slaba zzena...
QueenOfClubs Veoma poznat Poruka 10.064 07.01.2009. u 02:11 - ...pokloni...:rumenko: #56 Sumo-Piči: ...e pa neeeeee, kako da prestanem da se etidim, pa ja sam slaba zzena... Kliknite za proširenje... Данас жене нису слабе. Еманципицовале се. Ниси у тренду Тема: Волим да поклањам савете и кад ми не траже
Sumo-Piči: ...e pa neeeeee, kako da prestanem da se etidim, pa ja sam slaba zzena... Kliknite za proširenje... Данас жене нису слабе. Еманципицовале се. Ниси у тренду Тема: Волим да поклањам савете и кад ми не траже