Pokloni mi...

Danima sam tuzna i planiram da napisem neki blog,da se izjadam ovom virtuelnom svetu...Ipak se predomislih...Priblizavaju se praznici,treba da budemo veseli...A i moj dragi prijatelj Zxy me odusevio sto mi na profil ''okacio'' onako lepu porukicu...E pa druze,tugom cu da te smaram na pp,a ovde cu da ti izmamim osmeh na lice...Ne znam ,da li si pozeleo neki poklon od Deda Mraza?Ako jesi,mozemo li znati sta?I sta bi pozeleo da meni Deda Mraz donese?

Mojim blogerkama predlazem da svoje muskarce obraduju tako ce se potruditi i isplesti im nesto toplo za ove hladne zimske dane...Evo,ovaj model je savrsen,pravi novogodisnji...

1166883061-558-fcc41.jpg

P.S.Ako ne umete da pletete,preporucujem da im bar licno uzmete meru...

A sada da cujem vase predloge sta pokloniti za Novu godinu?

Tugu ostavljaš za pp ...tamo da tešim te...možeeee
A od deda mraza ništa al od one mrazice e ,ma da staru želju mi ispuni bre ,od prošle godine što čekam je.Zna ona koja je.Evo baš sad rodjendan slavi pa mogla bi da se ovde pojavi i ispunjenje mi najavi.
A tebi želim što i ti,tu ćemo se mislim složiti.

Željenu za deda mraza birao bih ja
ona baš ume prave poklone da da
spremna je i razumna žena
prirodno obdarena
ona bi svaku želju razumela
i da ispuni po koju umela
dobro bi se u tome snašla
i svakome poklon na netu našla

Poslednja izmena:
zxy;bt122759:
Tugu ostavljaš za pp ...tamo da tešim te...možeeee
A od deda mraza ništa al od one mrazice e ,ma da staru želju mi ispuni bre ,od prošle godine što čekam je.Zna ona koja je.Evo baš sad rodjendan slavi pa mogla bi da se ovde pojavi i ispunjenje mi najavi.
A tebi želim što i ti,tu ćemo se mislim složiti.

Pa ti si ipak ovde?A ja otisla,mislim svi spavaju....E zelim ti da joj budes najlepsi pokon....Samo nemoj da silazi niz odzak,otvori joj vrata...:))))

zxy;bt122762:
Željenu za deda mraza birao bih ja
ona baš ume prave poklone da da
spremna je i razumna žena
prirodno obdarena
ona bi svaku želju razumela
i da ispuni po koju umela
dobro bi se u tome snašla
i svakome poklon na netu našla

lep si mi poklon pozeleo,znas ti sta zelim ja...ali sam mislila da ces i neke inspirativne predloziti....:grudvanje3:

Back