Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Реално, не бих ни ја волела да ми неко близак, ко ме познаје купи нешто што зна да изричито не волим. Огрлицу, ролку, мокасине, једноделни купаћи,... Јел ме зезаш или шта?
Meni niko ništa ne poklanja,godinama.Tako da ni ne znam ništa.
Ja poklanjam.Ali meni.Niko ništa.
Ustvari sad sam se setio.Dobio sam bio jedan neki kao stik onaj protiv znojenja pa sam posle raskinuo sa tom devojkom baš zbog njega to jest zbog načina odabira.
Ja kad biram nešto tako za osobu do koje mi je stalo.Neki parfem,vodu,stik,nešto.Ja se zadržim pola sta i sav se šlogiram od mirisa dok izaberem.Isproban sve,pa napravim uži izbor pa opet probam dok ne izaberem konačno jedan.Onaj pravi.
A mi bili u DMu.I sad uzima ona tamo razne neke drangulije,punu korpu.Ja blejim bezveze,ko kuče.I u jednom trenutku kad smo bili kod nekih tih stikova,ja joj kažem.Uzmi mi jedan neki po tvom izboru.Ona se samo trenutno okrenula i uzela neki plavi i stavila u korpu.
To joj je bio kraj.
Ja je pogledam.Nasmešim se.Kažem.Zašto baš taj?Kaže mi.Plavi su najpopularniji najviše se prodaju.
Posle dva ili tri dana smo raskinuli.
Izgubio sam volju za bilo šta.Ubila me.
Nisam se durio, samo sam sklonio sa strane i posle uredno bacio, nema šta da se zahvaljujem na tome, nije kupljeno fore radi, ne znaš devojku i ne projektuj u nedogled kako je fora i kako sam trebao... Nema mi fore zaista kupiti nekome nešto što ne želi organski... I to za rođendan.
Dobro ajde..vidim da si neki mrgud i da ne znas za salu.
Naravno da ne znam djevojku,nisam rekla ni da znam.Ne znam ni tebe.
Samo ti govorim jednu od mogucnosti.
Реално, не бих ни ја волела да ми неко близак, ко ме познаје купи нешто што зна да изричито не волим. Огрлицу, ролку, мокасине, једноделни купаћи,... Јел ме зезаш или шта?
Dobro ajde..vidim da si neki mrgud i da ne znas za salu.
Naravno da ne znam djevojku,nisam rekla ni da znam.Ne znam ni tebe.
Samo ti govorim jednu od mogucnosti.