Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sećam se da me je dok smo bili deca. Jedna tadašnja drugarica danima ložila da će mi za rođendan kupiti knjigu iz istorije. Kad je došla na moj rođendan ono obično pisamce, čestitka. Baš sam se razočarao
Od tetke pamtim najdraže poklone ikad: igračka-trgovačka kasa sa brojčanikom, mehanizmom i paricama, prve prave Barbie lutke, klovn lutka koju je lično sašila, divna velika porculanska lutka-princeza, karte za igranje, šah, lupa, globus, gitara, lepeza, prvi odlazak u MC Donald's, prvi neseser za šminku, prvi kofer... mnogo knjiga, dekorativne kutijice za čuvanje sitnica, dosta lepih foto-albuma, mačkaste naočare za kojima sam patila, prvi original parfem..., čestitke za svaki rođendan i Novu Godinu sa lepim porukama i ponekom paricom pride.
Želim da budem tetka kao ona!
Od jedne koja danas čini mi se sav svoj ugled i autoritet ulaže da dokaže da sam ja a ne ona....(a mene više nikakve borbe ne interesuju. Samo želim da imam svoj mir svugde. I da živim svoj život. Što isto želim i njoj.. ) sam u drugom razredu za rođendan dobio poklon knjigu "Doživljaji mačka Toše " sa posvetom "Mom najdražem drugu .... od njegove drugarice ....." Tu Knjigu I dan danas imam sačuvanu iako je nažalost nikada nisam pročitao. Sve te sačuvane knjižice i ostale stvari sa dečijih rođendana mnogo govore o tome kakav su odnos neki ljudi prema meni imali nekada, a kakav imaju danas.
Treći najdraži poklon mi je od jednog kolege klinca - glinerica doneo mi jedan dan glinericu sa rečima "baci tu kinesku , evo ti nemačka"
Jer ja u tašni uvek nosim glinericu
A kad god iz društva i familije ne znaju šta bi mi doneli, onda navale na žabe, tako da imam gomilu plišanih, gumenih, drvenih žaba
Ova veća mi je od ex svekrve kad mi svekrva kupila žabu, kraj krajeva
Šolje, pa se čak dosetili i otirač da mi donesu sa žabom ( naravno ne stoji mi pred vratima, na terasi je)