Poklone koje smo dobili

IMG_20230930_180359174_HDR~3.jpg

od snajke i starijeg sina

Od tetke pamtim najdraže poklone ikad: igračka-trgovačka kasa sa brojčanikom, mehanizmom i paricama, prve prave Barbie lutke, klovn lutka koju je lično sašila, divna velika porculanska lutka-princeza, karte za igranje, šah, lupa, globus, gitara, lepeza, prvi odlazak u MC Donald's, prvi neseser za šminku, prvi kofer... mnogo knjiga, dekorativne kutijice za čuvanje sitnica, dosta lepih foto-albuma, mačkaste naočare za kojima sam patila, prvi original parfem..., čestitke za svaki rođendan i Novu Godinu sa lepim porukama i ponekom paricom pride.
Želim da budem tetka kao ona! :zaljubljena:

Od jedne koja danas čini mi se sav svoj ugled i autoritet ulaže da dokaže da sam ja a ne ona....(a mene više nikakve borbe ne interesuju. Samo želim da imam svoj mir svugde. I da živim svoj život. Što isto želim i njoj.. ) sam u drugom razredu za rođendan dobio poklon knjigu "Doživljaji mačka Toše " sa posvetom "Mom najdražem drugu .... od njegove drugarice ....." Tu Knjigu I dan danas imam sačuvanu iako je nažalost nikada nisam pročitao. Sve te sačuvane knjižice i ostale stvari sa dečijih rođendana mnogo govore o tome kakav su odnos neki ljudi prema meni imali nekada, a kakav imaju danas.

Treći najdraži poklon mi je od jednog kolege klinca - glinerica :) doneo mi jedan dan glinericu sa rečima "baci tu kinesku , evo ti nemačka" :D
Jer ja u tašni uvek nosim glinericu :roll:

A kad god iz društva i familije ne znaju šta bi mi doneli, onda navale na žabe, tako da imam gomilu plišanih, gumenih, drvenih žaba :)

Ova veća mi je od ex svekrve :) kad mi svekrva kupila žabu, kraj krajeva :roll: 🤣
IMG_20231001_142027.jpg

IMG_20231001_141626.jpg

Šolje, pa se čak dosetili i otirač da mi donesu sa žabom ( naravno ne stoji mi pred vratima, na terasi je) 😁
IMG_20231001_143549.jpg

Back