Poklon

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.109
Aj malo romantike, dosadila svadja oko seksa.
Nesto mi je bas zanimljivo oko jednog dela poklanja.
Rekao bih da imaju generalno dva tipa ljudi kada su pokloni u pitanju.
Jedna je: Daj konkretno.
Druga je: Daj mi znak paznje.
E ta druga je zanimljiva, zato sto je tip koji zapravo podrazumeva poznavanje nekoga na intimnijem nivou. Ne seksualno intimno, vec poznavanje nekoga mimo spoljasnjeg.
I jos zanimljivije je taj romanticni cin otvaranja poklona koji igra veliku ulogu.
Kakvo je pakovanje. Pakovanje u pakovanju? Kao one fore za rodjendan. Velika tv kutija a unutra cokoladica i njen omiljen predmet s porukom.
Nesto sam primetio da se gube te stvari. Taj lep nacin da nekome priustis osecaj da te neko poznaje, da znacis i da ti to podigne dan. Da nekoga nasmejes ili budes nasmejan. Generalno momenti pravog uzivanja, rasplozenja. Cini mi se da se to gubi kod ljudi. Da je in da budes mracan i prizeman. Valjda od ovih serija, vikingzi i voking ded, sta vec.
Koji ste tip? Kakvi su to pokloni, masta?
Kako razveselite drugu stranu? Ne mora ni da je devojka/decko, neki jako dobar prijatelj/ca? Ne mora konkretan predmet. Moze karta za omiljeni bend, seksi presvlaka za auto, sta vec.

Ne radujem se poklonima kao znacima pažnje, pažnja se valjda podrazumeva (od partnera, prijatelja, itd), volim da poklon bude nešto zapravo željeno/korisno/vredno.
Veliku kutiju sa čokoladicom unutra bih zavrljačila u kantu a osobu isterala iz kuće. Da mi podigne dan ha ha ha

Rekao bih da imaju generalno dva tipa ljudi kada su pokloni u pitanju.
Jedna je: Daj konkretno.
Druga je: Daj mi znak paznje.
Delimično si u pravu.
Postoje dva tipa ljudi; koji poklanjaju i oni koji vole da im se poklanja.
Vredan poklon je obavezujući.
Sitnica, poklonjena od srca i iz zadovoljstva je neprocenjiv poklon!

Lično, više volim da poklanjam nego da primam poklone. Zadovoljstvo je moje.

Ma moze tu i da se proceni taj koji poklanja dal slusa potrebe partnera ili sebi kupi serpu koju pokloni
Pa upravo to. A isto i sta ocekuje druga strana od tebe.

Delimično si u pravu.
Postoje dva tipa ljudi; koji poklanjaju i oni koji vole da im se poklanja.
Vredan poklon je obavezujući.
Sitnica, poklonjena od srca i iz zadovoljstva je neprocenjiv poklon!

Lično, više volim da poklanjam nego da primam poklone. Zadovoljstvo je moje.
A sto tako brate? Plemenito je davati, ali bez obostranosti.?

Па годи када те чује, познаје... Није да не годи.
Када зна да нешто дуго тражиш, па ти узме када налети.
Али највише прија када знаш да си део плана, рецимо ако узме себи пераја за роњење узме и теби јер планира то са тобом.
Или почене да гледа филм за који слути да би ти се баш допао и прекине, па сачека да гледате заједно.
И тако...

Back