Poklon

Paaa za sve ove godine, bilo je raznih poklona...ručni sat, garderoba, cipele,parfemi,knjige, za jubilarni sam nam uplatila putovanje u Pariz, torbe,čokoladne tompuse ( ne puši,a obožava slatkiše),kozmetiku,jaknu, šalovi, rukavice...dugo smo zajedno, puno povoda, pa se svašta i kupovalo...

devojke-zene sta vi poklanjate svojoj jacoj polovini (sem ljubavi)?
ni on ni ja nismo neki ljubitelji poklona u vidu iznenadjenja, tako da kupujemo ono sto nam treba...poslednji put je dobio avionsku kartu, bio dobar pa sam ga castila :mrgreen: inace besmislene poklone i poklon radi poklona nikad nisam volela, tako da ni govora o cvecu, bombonjerama, parfemima i ostalim stvarima koje su ili beskorisne ili sluze za tovljenje ili jednostavno ne koristim.

moj muz i danas posle dvadeset i nesto godina koristi poklon koji sam mu kupila za jedan rodjendan.isla sam specijalno u bg da kupim stap za bilijar,drveni na sastavljanje,u lepoj koznoj futroli.
bilo je to vreme ante markovica kad si mogao da kupis sta god pozelis

moj muz i danas posle dvadeset i nesto godina koristi poklon koji sam mu kupila za jedan rodjendan.isla sam specijalno u bg da kupim stap za bilijar,drveni na sastavljanje,u lepoj koznoj futroli.
bilo je to vreme ante markovica kad si mogao da kupis sta god pozelis[/QUOTE:zskace:

- - - - - - - - - -

ja bi ovom mom kupio knjigu, zaista
ali to bi mi napravilo problem da ga učim abecedu
vaši svi izgleda pismeni, a vidim ima i slikara

ali neku veliiiku

ni on ni ja nismo neki ljubitelji poklona u vidu iznenadjenja, tako da kupujemo ono sto nam treba...poslednji put je dobio avionsku kartu, bio dobar pa sam ga castila :mrgreen: inace besmislene poklone i poklon radi poklona nikad nisam volela, tako da ni govora o cvecu, bombonjerama, parfemima i ostalim stvarima koje su ili beskorisne ili sluze za tovljenje ili jednostavno ne koristim.

nije on dobar nego te zasvrbilo hihihihihhiihi

Back