Poklon

Ja volim da poklanjam knjige. :aha: Jednom sam poklonila privezak za kljuceve, ali je to bio vise suvenir nego ozbiljan poklon.
Glupo mi je ono - set kozmetika ili komad odece. To i ne umem da odaberem... :zroll:

Мој муж је већ навикао да му доносим оно што му треба. Чак и оно за шта није ни знао да му треба.

Поклоне као поклоне не дајемо једно другом.

Knjige obavezno, i karakteristicna posveta, nesto intimno i interno.
Volim da kupujem kozne detalje, kaiseve, narukvice, torbe,...
Jednom sam poklonila stafelaj. Stari mu se polomio. A znala sam da ce mu uvek biti pred ocima, u sobi :)
Istom tom :lol: sam kupila polovna kolica za pice (ovako, slicna Pogledajte prilog 319286) koja sam sama ismirglala i posle sredila bas u njegovom fazonu. Unikat :)
Pozvoniti na vrata sa kolacima ili tortom, bez povoda je nesto standardno.
I tako...

Мој муж је већ навикао да му доносим оно што му треба. Чак и оно за шта није ни знао да му треба.

pih:zimag:

- - - - - - - - - -

njemu bas lepo pored tebe

- - - - - - - - - -

Kazi sta je za tebe pravi poklon. :lol: Da se ne izblamiram kad ti dodjem na rodjendan. :malav:

nesto skupljez:lol:

Redovno mu kupujem Alan Ford stripove.

Izbori koje sam pravila u poslednje vreme: braon kožni kaiš i šolja za kafu - rođendan, kuler za laptop - godišnjica veze, bela košulja i teget džemper - moja prva plata, patike za trčanje - Nova godina...

Pred odmor ga obradujem knjigom na koju vidim da baca oko kada smo u knjižari, jer tada ima vremena za čitanje.

hmmmmmmmm

- - - - - - - - - -

Redovno mu kupujem Alan Ford stripove.

Izbori koje sam pravila u poslednje vreme: braon kožni kaiš i šolja za kafu - rođendan, kuler za laptop - godišnjica veze, bela košulja i teget džemper - moja prva plata, patike za trčanje - Nova godina...

Pred odmor ga obradujem knjigom na koju vidim da baca oko kada smo u knjižari, jer tada ima vremena za čitanje.
:super:

- - - - - - - - - -

Ja necu da mu kupim nista skuplje od knjige... Nisam dobar kandidat. :aha:

zato sto si sisaz:lol:

nekad sam volela tako ljudima okolo da kupim poneku glupost, kao imam neku inspiraciju ali me je to proslo i sad razmisljam prizemno
mislim da ne bih ni umela da hocu ali ako bih se terala jos gore
u stvari mozda bih i umela, ali sad sam trulija, niti sam se trudila, al na kraju se dodje do carapa, gaca, kafe i ne znam sta ide zhenama
a dobro ne tupiti o tome dobre su i te klasike charape etc

Poslednja izmena:

Back