gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
knjige?!cicijoJa volim da poklanjam knjige.Jednom sam poklonila privezak za kljuceve, ali je to bio vise suvenir nego ozbiljan poklon.
Glupo mi je ono - set kozmetika ili komad odece. To i ne umem da odaberem...![]()
knjige?!cicijo![]()
devojke-zene sta vi poklanjate svojoj jacoj polovini (sem ljubavi)?
aaaaaaaaoćeš da kaeš da jedino to ne poklanjaju ?![]()
Мој муж је већ навикао да му доносим оно што му треба. Чак и оно за шта није ни знао да му треба.
Поклоне као поклоне не дајемо једно другом.
pihМој муж је већ навикао да му доносим оно што му треба. Чак и оно за шта није ни знао да му треба.
Мој муж је већ навикао да му доносим оно што му треба. Чак и оно за шта није ни знао да му треба.
Kazi sta je za tebe pravi poklon.Da se ne izblamiram kad ti dodjem na rodjendan.
![]()
pih
- - - - - - - - - -
njemu bas lepo pored tebe
- - - - - - - - - -
nesto skuplje![]()
Sponzoruso.![]()
zanimljivo
ti imaš neke namere s njim ?
misim od sponzoruša se očekuje određena "kontrausluga" za dobijeni skupoceni poklon![]()
hmmmmmmmmSponzoruso.![]()
Redovno mu kupujem Alan Ford stripove.
Izbori koje sam pravila u poslednje vreme: braon kožni kaiš i šolja za kafu - rođendan, kuler za laptop - godišnjica veze, bela košulja i teget džemper - moja prva plata, patike za trčanje - Nova godina...
Pred odmor ga obradujem knjigom na koju vidim da baca oko kada smo u knjižari, jer tada ima vremena za čitanje.
Ja necu da mu kupim nista skuplje od knjige... Nisam dobar kandidat.![]()
devojke-zene sta vi poklanjate svojoj jacoj polovini (sem ljubavi)?
Svasta... Uvek znam kad mu se nesto svidi, pa se u zavisnosti od situacije potrudim da mu ostvarim svaku zelju![]()
Vino koje voli, knjigu koja mu se svidja...tompus kad je reko da bi voleo da se pravi vazani normalno gaceeeee
![]()