Poklon ženi...

:ok: E, to brate, mislim cenim ja i net, nebrojene mogucnosti koje na mrezi postoje da bi se nesto plasiralo na trziste, ali ziv covek je i dalje ziv covek, nema prodaje bez toga da trgovac cuje i vidi musteriju, mora da se baci na kupca, da ne dozvoli kupcu da se predomislja, znaci sto kazes da se manipulise.
:lol:

Ima tu sto cake,al da ne skrenemo sa teme..malo pogled,dodir i zezalice,zavisno kojeg pola je kupac..:malav:
Sad jos da se oglasi postavljac,mozda ce ode i bure a i aerojebik masina za sivenje..:ceka:

Tražim neke stvarčice koje bih mogao da poklonim ženi, onako, bez razloga...

Sad, razmišljam da kupim nešto jedinstveno, namenjeno samo njoj i našao sam ovaj sajt Foto Pokloni ili ovaj Copy. Meni se čini zanimljivim neki od ovih poklona, mada, nije li bez veze pokloniti šolju sa nekom našom fotografijom? ili neki drugi proizvod?

voleo bih da čujem mišljenja žena, preporuke, i šta bi na kraju one volele da dobiju kao iznanadjenje :)

kada kupujes neka to bude nesto sto ona voli,te solje imam ja i meni se svidjaju,simpaticne su
ali ne znaci da ce svakom da se svide,ako je dovoljno dobro poznajes znas sta ona voli

- - - - - - - - - -

ako voli nakit mozes lepe komade da joj nadjes za pristojnce cene,ako je u pitanju srebro

- - - - - - - - - -

i uvek kupuj ono sto joj treba

Sad, razmišljam da kupim nešto jedinstveno, namenjeno samo njoj i našao sam ovaj sajt Foto Pokloni ili ovaj Copy. Meni se čini zanimljivim neki od ovih poklona, mada, nije li bez veze pokloniti šolju sa nekom našom fotografijom? ili neki drugi proizvod?

voleo bih da čujem mišljenja žena, preporuke, i šta bi na kraju one volele da dobiju kao iznanadjenje :)
A da probaš sa poklonom poznatim kao " Dan bez batina " ? Jeftino je, a sigurno će se i beskrajno iznenaditi i obradovati ! :D

Esarpu, pamucne tople rukavice, malo ogledalce za torbu, mini set za torbu/tipa vlazne maramice, labelo,ono sto znas da koristi
Mozda snalu za kosu, lak za nokte...
Mozda i solju za kafu :)

- - - - - - - - - -

Ima tu sto cake,al da ne skrenemo sa teme..malo pogled,dodir i zezalice,zavisno kojeg pola je kupac..:malav:
Sad jos da se oglasi postavljac,mozda ce ode i bure a i aerojebik masina za sivenje..:ceka:

I ovde Drakce umesao prstice :)

Back