Poklon ženi...

ivicale

Početnik
Poruka
11
Tražim neke stvarčice koje bih mogao da poklonim ženi, onako, bez razloga...

Sad, razmišljam da kupim nešto jedinstveno, namenjeno samo njoj i našao sam ovaj sajt Foto Pokloni ili ovaj Copy. Meni se čini zanimljivim neki od ovih poklona, mada, nije li bez veze pokloniti šolju sa nekom našom fotografijom? ili neki drugi proizvod?

voleo bih da čujem mišljenja žena, preporuke, i šta bi na kraju one volele da dobiju kao iznanadjenje :)

idealan poklon

963966_tom-ford-black-orchid_jpga17dba4f8d046027d604d8a49bf00ce8

trebalo bi da znaš šta ti žena voli i čemu bi se obradovala
to sve zavisi od žene

- - - - - - - - - -

npr. meni su foto pokloni bzvze
ako već hoćeš da pokloniš fotografiju, onda kupi ram i stavi...a ne na podlogu za miša, šolju, itd.

Poslednja izmena:

Sad, razmišljam da kupim nešto jedinstveno, namenjeno samo njoj i našao sam ovaj sajt Foto Pokloni ili ovaj Copy. Meni se čini zanimljivim neki od ovih poklona, mada, nije li bez veze pokloniti šolju sa nekom našom fotografijom? ili neki drugi proizvod?

voleo bih da čujem mišljenja žena, preporuke, i šta bi na kraju one volele da dobiju kao iznanadjenje :)

ovo na sajtovima koje si linkovao ne bih ni svekrvi da je mrzim poklonila
toliko je besmislen kic da ti je pametnije pare jednostavno bacit kroz prozor

Moj savet, bolje kupi joj nesto prakticnije i korisnije,,pogotovu ako ti je zena , kupi npr, neki paket kozmetike sa neseserom, sta ce joj slicurine i te gluposti ,,samo da brise prasinu sa njih,,, ajde da ti je devojka pa da joj to i poklonis onako sitnica mladalacka i kao neka fora..ali ako ste u braku,,sta ce joj to,,,
Kupi lepo neku kupku, mleko za telo, parfem, kremu za lice, ili kremu za ruke, mislim sad nabrajam ali sprem tvog budzeta ti izmiksaj sta voli i kupi...
,izmiksaj njene omiljene proizvode,,,uvij lepo i napravi poklon paket :)
kozmetika je korisna , uvek treba. :)

ako bi mogao da obrises te linkove

Meni treba jedan dobar sto(daska za peglanje) kao i mulineksova masina za mljevenje.A i neke dobre duge cizme.A volila bih recimo i neku kvalitetnu masinu za sivenje.Eto.......
Ako bas ne znas tutni joj lovu za neki solidan parfem.Ili negdje otiđite za Novu.....

Mislim da u svakom domacinstvu dosta stvari nedosataje,dali je za zamenu ili fali,fali..
ali isto tako svakoj zeni ponekad bas nedostaje da otputuje,,
moj predlog ako imas para kupi dve avio karte za neki topao kraj koji ima lepih znamenitosti,uz to hotelcic za nekim bazencicem ako nema mora,,i 5 dana boravka je ponekad sasvim dovoljno da se naune bat i pobegne od svakodnevnice koja ponekad preraste i u nocnu moru..;)

Imao sam ja do pre par dana veliko belo plasticno bure, nikad korisceno, znaci novo novcato, super je za kiseljenje kupusa, eto da sam znao mogao sam ti ga povoljno dati, dogovorili bi se. Moze i tursija da se mece u njega. A evo ni za kupus jos uvek nije kasno, vreme je idealno za stavljanje, i pojeftinio je, neki ljudi dokupljuju i prave nove ture, sto ribanca, sto u glavicama, da ima za sarmu.

Imao sam ja do pre par dana veliko belo plasticno bure, nikad korisceno, znaci novo novcato, super je za kiseljenje kupusa, eto da sam znao mogao sam ti ga povoljno dati, dogovorili bi se. Moze i tursija da se mece u njega. A evo ni za kupus jos uvek nije kasno, vreme je idealno za stavljanje, i pojeftinio je, neki ljudi dokupljuju i prave nove ture, sto ribanca, sto u glavicama, da ima za sarmu.

haha..
ete ga ti cak podsitices domatijcu njegovu i kupus da kiseli :per: pokloni joj bure,a ju eventulano recept da se ne smeksa,,
Zaebano,prskano sve kod nas pa mora da znas sve te stoseve..:malav:

Poslednja izmena:
:D
Pa znas kako, mislim da poklon prvenstveno mora da bude praktican. Eto imao sam i rucna kolica za pijacu, da se pazar ne nosi u rukama vec da se voza, ali to je ipak za nesto starije dame, mada je kao poklon idealno, ko se ne snabdeva namirnicama po marketima mora na pijacu, a sto da se muci kad ne mora, moze tako i da se pristedi ono sto bi se dalo za taksi ili gradski bus, fino se uzmu kolica i proseta se do pijace i nazad, prija i zdravlju.

Manuj to brate Dacho,sad svi nose u kese,ionako retko ko i pazari vise od jedne i po..
Ce se smeje narod u Srbiju da neko vuce poluprazna kolica..;)
Ostani ti pri cabru,a ja da naucim gazdaricu kako se metje ..:rotf:

:dash: Upropastices mi brate biznis, evo ja bas gledam sta jos imam na lageru, da to utopim nekako.
Imam neku polovnu sivacu masinu, fali joj prenosni kais, ali to moze da se sredi, ako snajka voli da se zanima sa krpicama i razume se u krojenje, sivenje i tako to modiranje, onda cu im uciniti cenu. Ali troskovi transporta da budu njihovi. :deda:

:D

Jel to ona sto cupkas nogama kod vozis bicikl?ako je ta to ce ti prodje garant,:lol: ja hteo da predlozim da joj kupi pokretnu traku za aerojebiku,he he eto i ustede. :lol:
Sa to ce em da trosi kalorije em da i od koristi bude..:mrgreen:

Poslednja izmena:
Cekaj be, eto nemam nista od tih sportskih rekvizita u ponudi, mada nije losa ta ideja, zene otkidaju na te spravice, svaka bi da bude fit, da bude utrenirana bicharka.
No ne ide ovako, prvo moramo da se dogovorimo, ja pogledam sta imam od robe, pa ti javim, i onda ti ovde na temi to kao spontano predlozis kao dobar izbor, i posle delimo lovu, dobijas deo od prihoda. :deda:

:lol:

Cekaj be, eto nemam nista od tih sportskih rekvizita u ponudi, mada nije losa ta ideja, zene otkidaju na te spravice, svaka bi da bude fit, da bude utrenirana bicharka.
No ne ide ovako, prvo moramo da se dogovorimo, ja pogledam sta imam od robe, pa ti javim, i onda ti ovde na temi to kao spontano predlozis kao dobar izbor, i posle delimo lovu, dobijas deo od prihoda. :deda:

Dogovor pao..:super:
Nemas brige,odlican sam manipulant sto bi danas modernije nazvali marketiski agent..:lol:nije fer fifti~fifti..dosta meni 10%,ja sam posten momak,ne derem ..:malav:

Dogovor pao..:super:
Nemas brige,odlican sam manipulant sto bi danas modernije nazvali marketiski agent..:lol:nije fer fifti~fifti..dosta meni 10%,ja sam posten momak,ne derem ..:malav:

:ok: E, to brate, mislim cenim ja i net, nebrojene mogucnosti koje na mrezi postoje da bi se nesto plasiralo na trziste, ali ziv covek je i dalje ziv covek, nema prodaje bez toga da trgovac cuje i vidi musteriju, mora da se baci na kupca, da ne dozvoli kupcu da se predomislja, znaci sto kazes da se manipulise.

Back