POKLON ILI NOVAC?

Немој да прођу ко онај доктор...
Лепо му човек ставио паре у бомбоњеру...
И питао га после да ли је била слатка...
Кад се разјаснило – доктор је бомбоњеру поклонио, мислим, ко још једе бомбоњере. :lol:

Zato treba da napomenu. A bombonjeru nek stave pride samo da zbune mladence.:)

Poslednja izmena:
Uplati im neko putovanje, da provedu par dana sami, daleko od familije i prijatelja, da uzivaju jedno u drugom. To je vecna uspomena, medeni mesec, a ne porcelan, jer on se lomi, kao i kristal i keramika, bez obzira na cenu, a uspomene sa putovanja, niko im ne moze oduzeti.

Pozvani smo u svadbu kod bliskih rodjaka i sada je pitanje sta kupiti?!Ja sam za varijantu poklona nesto vredno da ostane za uspomenu(pogledajte w.w.w.galerijaporcelana.com),galerija je u NS i direktni su uvoznici HEREND i ZOLNAJ porcelana,stvari su predivneeeeee!Medjutim,mladina mama rece da bi mladencima trebalo dati pare ,jer imaju sve?!Sad se pitam sta treba uraditi u takvoj situaciji,pogotovo sto su mladenci u Nisu i tamo nema ovako divnih stvari?:dontunderstand:

Porcelan je vrlo specifična stvar i ne znači da je ''divan poklon'' svima ..... ja ga prva nešto i ne volim i kod mene on nikako u stanu ne bi imao tu vrednost i to vrednovanje kao kod tebe npr.

Ako je njhova majka rekla da im je bolje dati novac, ja bih to svakako ispoštovala - jer ona svakako bolje zna šta im je potrebnije.

Porcelan, pa porcelan, imam gomilu servisa od ceskog porcelana i svaki put strahujem da mi ne padne, da ga ne polomim:dash: Za vreme bombardovanja morala sam sav taj porcelan i kristal, pa upakujem, da snesem u podrum:dash::dash:
Sve su to lepe stvari, ali koliko sam ja shvatila, njima se robuje, pazi da ne padne, operi, ocisti:dash:

Ja planiram drugarici i njenom dragom, posto cu ih venacti, da im uplatim neku planinu par dana, jer to vole.

Pozvani smo u svadbu kod bliskih rodjaka i sada je pitanje sta kupiti?!Ja sam za varijantu poklona nesto vredno da ostane za uspomenu(pogledajte w.w.w.galerijaporcelana.com),galerija je u NS i direktni su uvoznici HEREND i ZOLNAJ porcelana,stvari su predivneeeeee!Medjutim,mladina mama rece da bi mladencima trebalo dati pare ,jer imaju sve?!Sad se pitam sta treba uraditi u takvoj situaciji,pogotovo sto su mladenci u Nisu i tamo nema ovako divnih stvari?:dontunderstand:

Okreni-obrni, pasce i poklon i lova kad krene pozdravljanje...

Porcelan, pa porcelan, imam gomilu servisa od ceskog porcelana i svaki put strahujem da mi ne padne, da ga ne polomim:dash: Za vreme bombardovanja morala sam sav taj porcelan i kristal, pa upakujem, da snesem u podrum:dash::dash:
Sve su to lepe stvari, ali koliko sam ja shvatila, njima se robuje, pazi da ne padne, operi, ocisti:dash:

Ja planiram drugarici i njenom dragom, posto cu ih venacti, da im uplatim neku planinu par dana, jer to vole.

da sam na tvom mjestu, a nisam te nikad netju ni biti, sad bi onako...iz cista mira
dofatila npr. zdjelu ili tanjir...pa ga drmnula o pod...mislim, ebo tanjir...:zper:

600 evra :) pa bolje ti je da preskočiš tu svadbu i otputuješ u Rim po neke čizmice... Znaš kada bih ja dala toliko keša nekome ko nije najbliža porodica? Nikad! Kako ih nije sramota da se venčavaju i smaraju pošten svet! I još traže lovu! Skandalozno!

Šta će im onda i novac kad imaju sve?:lol:

I kako neko može imati sve?:roll: A i ako ima "sve",sigurno ipak postoji neki poklon koji ga može obradovati...

Pošto izdvajaš veću sumu,onda pola daj u novcu,pola u poklonu ...i vuci siti i koze na broju...:)

Šta će im onda i novac kad imaju sve?:lol:

:ok: :worth:

E, Limunada me je sada rešila muke za sva vremena: pošto sam ja jedna od onih koji se baš ljute kada mi traže keš prilikom poziva na svadbu, jer imaju sve, sledeći put ću u kovertu da im stavim 10 evra, uz poruku: simboličan poklon za ljude koji imaju sve, i ljubav - kupite sebi flašu vina i uživajte u životu :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back