gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Poznato je da je idealno kad se partneri poklope intelektualno, duhovno, emotivno i fizicki, a psiholozi kazu da je za dobar brak dovoljno i dva poklapanja. Koja dva bi ste najradije izabrali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto... Okreni, obrni jeste to mi to najvaznije. Ostalo mogu da kompezujem...Емотивно и физичко поклапање.
U svemu.Poznato je da je idealno kad se partneri poklope intelektualno, duhovno, emotivno i fizicki, a psiholozi kazu da je za dobar brak dovoljno i dva poklapanja. Koja dva bi ste najradije izabrali?
Poznato je da je idealno kad se partneri poklope intelektualno, duhovno, emotivno i fizicki, a psiholozi kazu da je za dobar brak dovoljno i dva poklapanja. Koja dva bi ste najradije izabrali?
A godine? A status? Deca? Navike?Sad sam ja znatiželjna kakve još stavke mogu da postoje.![]()
A godine? A status? Deca? Navike?![]()
Pa da li možemo mi ovde, na primer ja, ovde na forumu, gde se u potpunosti uklapam sa par dama u svemu što je izneto u uvodnoj temi, sad da se udajemo i ženimo, stvarati neku vezu?![]()
Preko monitora možeš da se uklopiš duhovno, eventualno i intelektualno. Što se navika tiče, možeš da se uklopiš jedino što se tiče navike dolaska na Krstaricu.
Ovo su uklapanja na mentalonoj ravni, sve ostalo je pitanje tvoje i njene odluke da se sretnete kao ljudi od krvi i mesa, a ne kao fantomi koji osatvljaju trag u vidu reči, rečenica i smajlija.
Primer, sva tri elementa se uklapaju.
A ona je ima doktorat, zaposlena u državnoj ustanovi sa visokom funkcijom, a on auto limar, ili zidar, fizički radnik bez škole... :lol:
Malo poznaješ žene. Ako se tri elementa poklapaju, onda se zanemaruje čime se on bavi.
Evo, uzmi mene za primer, šta mi fali,nisam doktor nauka, ali pored silnih dokrora i magistara, je li šta fali mom obrazovanju, ništa,
zar ne.
I sad, uzmi na primer da se ja kao takva udam za policajca, zamisli blama, (izvinim se Dilajtu) pa to sebi ni ja nisam mogla da zamislim, a u životu može svašta da se desi.
Primer, sva tri elementa se uklapaju.
A ona je ima doktorat, zaposlena u državnoj ustanovi sa visokom funkcijom, a on auto limar, ili zidar, fizički radnik bez škole...![]()
školski primer da čovek dobar deo života pa i ceo svoj život, čak i danas u XXI veku ne mora da bude pismenNeznam šta si po struci.
Za ženu čak i nije važno, neigra ulogu obrazovanost toliko, dok je muškacu veoma važno ako je žena iznad njega...![]()
I da se razumemo, ovde prkosne žene ne pristaju nigde. Ne uklapaju se...![]()
U slučaju koji sam izneo, i pored poklapanja sva tri elementa iz uvodne teme, nema poklapanja zbog ovakvih situacija, koje sam izneo.hoćeš da kažeš da znaš slučaj da se poklapaju ili da u takvim slučejevima nema poklapanja?
da se ne foliramo kao što rekoh svakom je no 1. sexualno, fizičko kakogod uklapanje čak iako ga zamaskirate u emocije isl
e sad druga stvar otprilike govori šta nam je prioritet
ja kontam da je to deljenje nekog istog vrednosnog sistema koji dalje diktira sličan način života
duhovnost recimo ostavljam individualno, znači možemo da imamo svasvim različita duhovna shvatanja i njihovo upražnjavanje (osim ako nije, yebo me ko mi je stavio tu reč u glavu, militantni religiozni manijak)
isto tako nisam siguran šta znači emocionalno poklapanje? način izražavanja emocija terba da se poklopi, a emocinalne potrebe da se zadovolje ne poklapanjem već uklapanjem različitih
što se tiče intelekta razume se da očekijem osobu u vrednostima normalne osobe, ali naša interesovanja uopšte ne moraju da budu ista niti naš izražaj različitih aspekata inteligencije
Malo poznaješ žene. Ako se tri elementa poklapaju, onda se zanemaruje čime se on bavi.
Evo, uzmi mene za primer, šta mi fali,nisam doktor nauka, ali pored silnih dokrora i magistara, je li šta fali mom obrazovanju, ništa,
zar ne.
I sad, uzmi na primer da se ja kao takva udam za policajca, zamisli blama, (izvinim se Dilajtu) pa to sebi ni ja nisam mogla da zamislim, a u životu može svašta da se desi.
Tako je.školski primer da čovek dobar deo života pa i ceo svoj život, čak i danas u XXI veku ne mora da bude pismen
U slučaju koji sam izneo, i pored poklapanaj sva tri elementa iz uvodne teme, nema poklapanja zbog ovakvih situacija, koje sam izneo.
Valjda me sad razumeš![]()