Poklanjam Zlatnog Retrivera

qwertyp

Početnik
Poruka
1
Poklanjam Zlatnog Retrivera starog godinu dana, čipovan, vakcinisan. Uzet iz odgaivačnice u Kuli, živi u dvorištu.
Poklanjam ga zato što nemogu da provodim dovoljno vremena sa njim. Tražim nekoga ko će brinuti o njemu i ko može dosta vremena da provodi sa njim.
Za više informacija i slike posaljite poruku, pas se nalazi u Beogradu

Zdravo! Mi smo Vam i juce pisali, ali nismo dobili nikakav odgovor, pa ne znamo da li ste uopste i dobili poruku. Mi bismo zeleli retrivera. Imamo dobre uslove, znaci imamo kucu sa dvoristem i planirali smo na prolece da kupimo, ali ako poklanjate, tim bolje.Zivimo u Crepaji, blizu Panceva i dosli bismo kod vas u Beogradu po psa. Unapred zahvalni, Aneta i Nenad. Nas tel.: 013/671-105 ili 069/671-997. Mail adresa:pejicaneta@yahoo.com

Zdravo! Mi smo Vam i juce pisali, ali nicmo dobili nikakav odgovor, pa ne znamo da li ste uopste dobili poruku. Mi bismo zeleli retrivera. Imamo dobre uslove, znaci imamo kucu sa dvoristem i planirali smo na prolece da kupimo, ali ako poklanjate tim bolje.Zivimo u Crepaji, blizu Panceva i dosli bismo kod vas u Beograd po psa. Unapred zahvalni, Aneta i Nenad. Nas tel: 013/671-105 ili 069/671-997. Mail adresa pejicaneta@yahoo.com

Back