- Poruka
- 69.232
Мајка мојих штенаца која се полако опоравља од њих
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitala sam vest o tvom humanom delu, svaka čast!Поклаам две девојчице и двојицу дечака од три месеца .
то су мешанци, мајка им је Сахалински Хаски а за барабу оца немамо појма ко је био.
Штенци су очишћени од унутрашњих и спољашних паразита и вакцинацинисани од заразних болести.
За све досатне информације јавите ми се на ПП.
Pogledajte prilog 1227927
Pogledajte prilog 1227929
На жалост друго моја то је остало без икаквог ефекта.Успео сам да удомим четворо штенаца од шесторо алине захваљујући том тексту. Чекам да дође један човек из села са ћерком п ако се одлуче остаје ми само један мужјачић кога сам оствио себи.Они су већ порасли, имају четири месеца.Pročitala sam vest o tvom humanom delu, svaka čast!
https://djole.dog/prica-o-spasavanj...4BuN2fx4-MFJXn45buI7MYkGQg7SQYzpREZIkw8BoXzb8
Super! I svaka ti čast na svemu što si uradio za te životinje.. divan si čovek!Pogledajte prilog 1251563
Последња заједничка фотка пошто је последње штене удомљено.Сада је са мамом осто само овј кога сам оставио себи.
Када су били мали били су различити, а сада сви личе једно на друго ко јаје јајету. Нема ни једно које личи на мајку.Она је добро не само физички, него је и једно изузетно благородно куче.Сада се навршава годину дана како сам је удомио , а као да смо провели читав живот заједно!!!Čudesno je koliko su brat i sestra slični.. gotovo kao da su rasa, bre!(Pitam se, jesu li i ostali štenci takvog izgleda.. ili su različiti?)
A mama im sada baš odlično izgleda.. super se oporavila i zaista je prelepa!
Ona slika gde si je uslikao u punom trku mi se puno sviđa..