Poklanjam macice :)

Miss Feety

Početnik
Poruka
8
Udomite neku od ovih preslatkih maca. Ja vec imam dve macke i stvarno nemam uslova da drzim jos i njih. Stari su skoro 2 meseca, lepi, umiljati, naviknuti na pesak... Iz Bg-a sam. Ako neko od vas zeli mace, neka mi posalje poruku.

Hvala! Jedna je sterilisana, ovu drugu cu sterilisati sledece godine. Pre neki dan je primila hormonsku injekciju koja traje 6 meseci, nisam htela jos da je mucim sa sterilizacijom - ali na kraju cu to, na zalost, morati da uradim. Ovo joj je drugi okot, nadam se da cu uspeti da ih podelim. :)

Evo jos jedne slike! :)

Poslala sam ti msg na FB. Nazalost vec imam nekoliko ljubimaca, medju kojima je i jedan macor (Panta) takoda nisam trenutno u fin. mogucnosti da je usvojim. Pitala sam i one za koje sam mislila da bi bili ok da je usvoje, medjutim nisu ni oni mogli :( Mislim da cesh je brzo udomiti jer, koja god da je to maca sa slike, preslatka je. <3

Poslala sam ti msg na FB. Nazalost vec imam nekoliko ljubimaca, medju kojima je i jedan macor (Panta) takoda nisam trenutno u fin. mogucnosti da je usvojim. Pitala sam i one za koje sam mislila da bi bili ok da je usvoje, medjutim nisu ni oni mogli :( Mislim da cesh je brzo udomiti jer, koja god da je to maca sa slike, preslatka je. <3

Na zalost nije mi stigla poruka na fejsbuk, ne znam zbog cega.:(
Hvala ti sto si se raspitala, ako se setis jos nekoga pitaj - molim te. :heart:
Bas sam u nezgodnoj situaciji. Moji mi non-stop mi prete kako ce da ih bace. :( U sredu me je neka zena zvala za jedno, rekla je da ce ga 100% uzeti, da joj dovezem u petak. Ja sam se spremila, u vreme koje smo se dogovorile da krenem od kuce i nazvala je, a ona nije htela da se javi, odbila mi je poziv. Opet sam je nazvala juce, ali ona se javila i rekla da ce me nazvati za pet minuta i nije... Tako da su mi sad ostala 2 maceta (jedno musko i jedno zensko). Ne znam sta da radim sa njima. To su preslatke male duse... Nadam se da cu naci nekoga..

Ako neko hoce da mi se javi moze i preko fejsbuk profila: https://www.facebook.com/milina.jovanovic

Kako ljudi mogu tako :besan2: ona je tebe zvala pa posle nece ni da se javi.. koja NE'kultura..
Hocu pitacu ako se josh nekog setim. Ja cesto pregledam ovaj pdf i prenesem onima koje mogu zanimati kuce i mace. Uglavnom sam opskribila sve koje sam znala zivotinjicama a i sama usvojila ovog macora pre 2 god. Pre dve nedelje sam nashla jedno crno belo mace i udomila ga kod druga. Meni cesto ubace zivotinjice preko ograde jer znaju za moju slabost :roll:

Back