Poklanjam mačiće

ivanittza

Početnik
Poruka
32
Imam dva mačeta i došlo je vreme za udomljavanje. Rođeni su 19. aprila, dečak i devojčica, očišćeni od buva i parazita.

dsc0153.png

dsc0164.png

Tamniji je dečak i ima baš blesave šare, a svetlija je devojčica i ima čuperke na kraju ušiju kao ris. Ako ste zainteresovani ili znate nekog ko bi hteo tigraste mace javite mi se na pm

Stavila sam na moj profil i našla sam još dve grupe za udomljavanje, ali niko se još nije javio.
Ako imaš ideju gde još mogu da ih "oglasim" reci. Preblesavi su, najradije bih zadržala, ali su mužjak i ženka, spariće se ako ostanu zajedno.

Mamu ću sterilisati sigurno samo da prasići prestanu da sisaju skroz, a za malce to ostavljam budućim gazdama. Kraj je prepun mačaka, u februaru mi je na terasi bilo 7 komada i zaista im ne treba još jedna skotna mačka. Ova mi je uletela u kuću skotna pa nisam imala kud nego da je pustim da se omaci.

E da, ostalo mi je mleka za mačiće, Royal Canin. U pakovanju su tri kesice, ja sam potrošila pola jedne. Ako treba nekome, nek mi se javi, daću mu pošto meni više ne treba. Samo nek požuri pošto mu je rok trajanja do 30. avgusta 2011.

Mamu ću sterilisati sigurno samo da prasići prestanu da sisaju skroz, a za malce to ostavljam budućim gazdama. Kraj je prepun mačaka, u februaru mi je na terasi bilo 7 komada i zaista im ne treba još jedna skotna mačka. Ova mi je uletela u kuću skotna pa nisam imala kud nego da je pustim da se omaci.

Ti si izgleda neka moja sestra il nesto...
@BBojana Da vidis moje crne kako se cakle i sijaju.. Bas mi je zao sto nemam cime da ih slikam

Latisa, slaba sam na crne mace. Moj prvi mačak je bio crn i jedini je bio koji se zadržao duže od godinu dana. Uginuo je sa 9 godina.
Megi, ma uzmi mačku pa da zatvoriš krug, pas juri mačku, mačka zeca, a zec nek se snađe. Ja sam imala psa, mačku (doduše one su se smenjuvale godinama) i iguanu, tako da znam sve muke.

Evo vam još slika pa se možda neko još malo razneži pa uzme neko :P

229293_1690796762127_1603994369_31325200_1324250_n.jpg

252805_1709219702689_1603994369_31347595_5269613_n.jpg

Počeli su da se jure po kući, prvo mama juri njih, pa se onda šatro uplaši pa oni jure nju. Pokušala sam da ih snimim, ali su previše brzi dok trče u krug oko fotelja.

@ivanittza- ako si vec slaba na ove crne, da ti ja dam jedno. Sijaju se, prelepi su zdravi su svi, menjaju im se boje ociju, mislim da ce svi imati zute. vesticije macketine prave, crne ko noc :)

Poslednja izmena:

Back