Poklanjam dva mačeta

mamacat

Početnik
Poruka
21
Poklanjam dve trobojne devojčice,sestre stare 10 meseci,vakcinisane I očišćene od parazita,izuzetno umiljate I razigrane,navikle na uslove u stanu I sa higijenskim navikama. Nemamo vise mogućnosti,odnosno prostora da ih zadržimo pa molimo ako neko, ko stvarno voli ova divna stvorenja,a ima mogućnosti I želi ih ,da nam se javi. Doneli smo majku I njih petoro pre 10 meseci da ih odgajimo I sklonimo iz dvorišta pa da ih udomimo, jer imamo već mačku u stanu. Sada je već velika gužva u stanu i primorana sam da ih što hitnije iselim iz stana,pa molim ako neko može da pomogne da ne završe na ulici. Obezbeđen je prevoz,sterilizacija i svaka druga pomoć ( oko hrane,vakcina...):maca
IMAG0464.jpg
IMAG0464.jpg
IMAG0464.jpg
slikemob 307.jpg
slikemob 215.jpg

Prilozi

• slikemob 308.jpg
    slikemob 308.jpg
    41,1 KB · Pregleda: 6
  • slikemob 274.jpg
    slikemob 274.jpg
    21,1 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Uzeo bih vrlo rado mace, ali ni ja neznam šta ću s njima :D :D Imam dva mačka koja ulaze u stan i koja smatramo našim macama, i još petoro na terasi (koje hranimo, ali ih nepuštamo u stan). Na vikendici imam mačku, sad treba da se omaci-neznam šta će biti s tim macama. Prošle godine je mačka omacila četvoro (dva mačka i dve mace). Jedno od njih smo poklonili, jedno je nažalost uginulo, a ostalih dvoje su išli i kod komšija, i pretpostavljam da su ih neke od komšija iz okoline prisvojili

Back