POKLANJAM BELI ŠENGEN

pa kazem ja...........svi bi u drzavnu birokratiju.......:roll:

poklanja sengen , da ga Dinkic i Tadic zaposle negde u lokalnu upravu , da digne sve cetiri , i cirka kafu ceo dan.......kako je namazan......:per:

zavrni rukave, somino........i idi kopaj , beri maline, muzi krave........ne moze svi u birokratiju......:rtfm:

Yebote dado,kako si ti isfrustriran kada neko pomene zaposlenje u drzavnim ustanovama!:mrgreen:

Plus ogorcen na ove sto primaju platu iz budzeta.Da nije neki kompleks:per:

Stvarno mi nije jasno sto se neki toliko raduju belom sengenu..:think:

Na kraju krajeva,
to je samo preporuka koju treba da potvrdi EP i SM EU.

A putovace uglavnom oni koji su i do sada putovali..
Па да актуелна власт скрене јавно мњење са горућих проблема, а има их колико хоћеш од југа Србије до севера Србије.

zashto bi tebi Dinkic i Tadic dali posao, ovo nije planska privreda SSSR-a gde ti drzava nadje posao i da ti sobu u stanu - komuni.

Da bi dobio posao morao bi da zasuchesh rukave, i dokazesh buducem poslodavcu da si sposoban da obavljas posao u skladu sa svojom strukom.

Jadikovanje i prozivanje drzave shto ti ne 'udele' posao ochito dokazuje da si sam nesposoban da nadjesh bilo kakav posao i da zaradish pare.:eek:

E moj brale sereš za sve pare ! kažeš li to MILION NEZAPOŠLJENIM :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pa kazem ja...........svi bi u drzavnu birokratiju.......:roll:

poklanja sengen , da ga Dinkic i Tadic zaposle negde u lokalnu upravu , da digne sve cetiri , i cirka kafu ceo dan.......kako je namazan......:per:

zavrni rukave, somino........i idi kopaj , beri maline, muzi krave........ne moze svi u birokratiju......:rtfm:

e somino ja berem maline i muzem krave pa od toga ne mogu da se prehranim pa bih jedan birokratski posao kao ti što imaš pa ću i ja da budem i pametniji od tebe videćeš:telefon::pms::pms::pms:

Vizni rezim je i uspostavljen kako bi se smanjila ilegalna emigracija. Ljudi koji su i dosad poslovno putovali i imali garancije iz EU od svojih domacina i saradnika ne vidim da im ovo nesto spektakularno menja.Siroj masi stanonistva koja jedva krpi kraj sa krajem takodje.

Stvarno mi nije jasno sto se neki toliko raduju belom sengenu..:think:

Na kraju krajeva,
to je samo preporuka koju treba da potvrdi EP i SM EU.

A putovace uglavnom oni koji su i do sada putovali..

aha, bogatuni, studenti kojima se ne uchi, nego bi da lade jaja po raznim nazovi ekskurzijama, oni "pobozni" sto su se priklonili crkvi jer se preko nje lako kidne preko i svi ostali na rate i pochek...

Не.:roll: Извор: ужасно стање у држави, хиљаде људи без посла и примања...а на јесен се очекује и катарза евра наспрам динара...тако да...живи били па видели.

Pa da ti kazem "sestro" mila da stanje u Srbiji i nije tako lose!
Srbija je na 71-om mestu u svetu i to je "veliki" uspeh i "druga strana medalje" od one koju ovde neki propovedaju!
Znaci od 180 drzava Srbija na 71-om mestu i nije tako lose!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_%28nominal%29_per_capita

Back