Poklanjaju se 3 steneta

* Mrvica *

Veoma poznat
Poruka
11.403
Ja ne poklanjam kuce vec prenosim oglas sa drugog foruma..
http://www.balkankinology.net/pricaonica/viewtopic.php?f=87&t=17541&start=30

Meni su jako slatki :heart:
Nadam se da ce nekom neki od ovih kuca biti dobar ljubimac i da ce im neko priziti novi dom..
A slikice i pricu mozete videti na tom forumu...
Evo prenecu cu vam i prvi post..

Znam da postoji puno ovakvih oglasa, ali ja moram da pokusam.
Pre 2-3 dana, u napusteno dvoriste preko puta moje kuce, ostavljena su tri steneta. Imaju oko 3 meseca. Dva su crno bela, a jedno crno braon. Komsinica i ja ih hranimo. Bilo bi dobro da ih neko uzme ili da se nadje neki smestaj za njih , posto na tom placu treba da se zida zgrada, samim tim i kuca da se rusu u kojoj su oni trenutno.
Ako neko moze da pomogne, neka se javi na PP.

Tako da ce te morati da se uclanite na forum pa da kontaktirate zenu koja ih poklanja preko PP :)

Evo prenecu i neke slike kucica....preslatki su..
Ovo je za one koje mrzi da udju u link ivde kako su cakani..:heart:
Evo jedna devojcica :heart:

2znq3o7.jpg

I jos jedna devojcica :heart:

15vwu8.jpg

i jedan decak..:heart:

25hd25f.jpg

neverovatno koliko znaci malo mesta u medijima
odlicno bi bilo da npr ide jednom nedeljeno neka emisija u kojoj bi se snimile zivotinjice za udomljavanje sa kratkom pricom, ne bi moralo dugo da traje, ali tu ce ih ljudi lakse videti
ili npr u novinama, da izlaze slike i price o zivotinjicama koje traze udomitelja

neverovatno koliko znaci malo mesta u medijima
odlicno bi bilo da npr ide jednom nedeljeno neka emisija u kojoj bi se snimile zivotinjice za udomljavanje sa kratkom pricom, ne bi moralo dugo da traje, ali tu ce ih ljudi lakse videti
ili npr u novinama, da izlaze slike i price o zivotinjicama koje traze udomitelja

bas tako, za 4 dana na svim forumima i facebooku, samo je jedna zena ponudila ako bas niko ga ne uzme ona bi ga u loznici uzela, vec ima 10 pasa

a za manje od 24 sata imala sam vise od 10 poziva gde pitaju kad moze pas da se uzme, one sto su zapitkivali tipa koja je rasa, a sa cim je mesan i preterano detaljisali, cak i ne racunam u ovih 10.
Na zalost nije mu se daloz:)z:)z:) ali ce mozda nekom pomoci
.
valjalo bi napraviti neku sponzorsku varijantu sa novinama pa samo stancovati kucove i macane

pa da,bas sam pratila temu o kucovu koji je izbacen na badnji dan i primetila neverovatan pomak kada si rekla da je izasao u novostima i razmisljam koliko malo prostora za to treba u novinama

Tacno... :aha:
Ili barem sto si ti rekla neka emisija...ali nazalost to kod nas nema z:( z:(
Znam da se pre prikazivala ona emisija i isto su pokazivali kuce za udomljavanje ali to je Hrvatska emisija....kod nas se niko nikad nece setiti da tako nesto organizuje z:( z:((

mom stencu za udomljavanje se ko zna sta desilo, prosto nestade pred oglasavanje u novinama, a ljudi me ubise sa pozivima

svakome sam prosledila po nesto, evo i tebi mail, decko je malopre zvao, iz bgd je, uzeo bi mesanca, ovaj crni moze ladno da prodje kao mesanac rota pa mu ponudi

nemanja2810@gmail.com

pozz i srecno

Sutra cu mu poslati e-mail..
Zato sto sad nisam na svom komp..
A sutra idem kuci pa cu mu poslati mail :)

Poslednja izmena:

Back