Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Evo jedne za lučenje hormona:
Nema sa tekstom, ali se može razumeti, Nick ima dobru dikciju.
Dakle, doktore šta mi je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da tvoja sreca zavisi od tudje srece..Hocu da biram svoj izvor hormona srece, necu vise te vestacke
Sto jes - jesNaravno, svaki covek podsvesno bira muziku koja mu se svidja a koja ne.
Ja kad cujem da devojka vristi na Cecu ili Granduse, uglavnom ispada iz konkurencije.Par puta sam probao da proverim da li me intuicija vara-i nije me prevarila...
U smislu?Nemoj da tvoja sreca zavisi od tudje srece.![]()
Rekao bih da ti treba jedna dobra stara casica konjaka.Evo jedne za lučenje hormona:
Nema sa tekstom, ali se može razumeti, Nick ima dobru dikciju.
Da biti srecan zavisi jedino od nas samih.U smislu?
Ta mi teorija donekle ima smisla..kakvim ocima covek nesto posmatra.A onda prestaje da ima jer ljudi su medjusobno povezani..ima ona super serija, gde klinac moze da vidi, ono sto obican covek ne moze, kako postupci jednog coveka uticu na drugog iako naizgled nemaju dodirne tacke, udaljeni su i takoDa biti srecan zavisi jedino od nas samih.![]()
Znam, ali je mnogo gore ako si sa nekom osobom usao u lican odnos, a on te ne uvazava na onaj nacin koji bi tebi najvise odgovarao.Ta mi teorija donekle ima smisla..kakvim ocima covek nesto posmatra.A onda prestaje da ima jer ljudi su medjusobno povezani..ima ona super serija, gde klinac moze da vidi, ono sto obican covek ne moze, kako postupci jednog coveka uticu na drugog iako naizgled nemaju dodirne tacke, udaljeni su i tako
Moje licno misljenje je da ljudi umeju da preuvelicavaju stvari.Sto ne iskljucuje da neko ponasanje nije ok.Kada bi tako za svaku sitnicu, ne bi bili sa puno ljudi bili u licnom odnosu.Znam, ali je mnogo gore ako si sa nekom osobom usao u lican odnos, a on te ne uvazava na onaj nacin koji bi tebi najvise odgovarao.
Sta znam, za kvalitetne odnose dovoljno ti je da imas oko sebe 2 do 3 osobe.Moje licno misljenje je da ljudi umeju da preuvelicavaju stvari.Sto ne iskljucuje da neko ponasanje nije ok.Kada bi tako za svaku sitnicu, ne bi bili sa puno ljudi bili u licnom odnosu.
Sta znam, svi smo razliciti, meni je ignorisanje ultimativno neuvazavanje.Dokle god sam spremna da sa nekim nesto resavam ima dovoljno uvazavanja.
Moram da vidim da bi mi se mozda svidelokao i u većini slučajeva inspiracija dolazi sa druge teme i svaka slučajnost sa stvarnim životom je slučajna..
dakle, kako se to pokazuje sviđanje prema nekome? pošto kao reči tu ne rade posao i od reči kao ljudi beže, kako onda neverbalno pokazati sviđanje?
i sad ćete svi da pričate bajke i prepričavate scene iz sve za ljubav, ali imam ja i jedno teško podpitanje za vas.. kako neverbalno pokazati sviđanje na forumu? aha, prc, da vas vidim sad!
Po meni jedino reci i rade. Neverbalno ne podnosim. Neko namestanje, fckanje kose, ili jednostavno pa sa tobom se druzim i motam, to sve rade tako. Ili zini i progovori ili cuti za uvek.kao i u većini slučajeva inspiracija dolazi sa druge teme i svaka slučajnost sa stvarnim životom je slučajna..
dakle, kako se to pokazuje sviđanje prema nekome? pošto kao reči tu ne rade posao i od reči kao ljudi beže, kako onda neverbalno pokazati sviđanje?
i sad ćete svi da pričate bajke i prepričavate scene iz sve za ljubav, ali imam ja i jedno teško podpitanje za vas.. kako neverbalno pokazati sviđanje na forumu? aha, prc, da vas vidim sad!