Pojavio se snimak brutalnog prebijanja službenika Interpola u Beogradu: Napadači bili policajci Dijane Hrkalović (video)

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.236
:think:

Dijana iz zatvora jace deluje nego sa slobode...:think:

Nekidan ona zena nadjena mrtva ispred ulaza, kao samoubila se, sad ovi tuku inspektora Interpola...

Ima li pilota u avionu?

POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA SLUŽBENIKA INTERPOLA U BEOGRADU: Napadači bili policajci Dijane Hrkalović (VIDEO)

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3877753/pretucen-pripadnik-interpola
M.V., službenik u Interpolu, prijavio je policiji da su ga juče oko 13 sati na Cvetnom trgu u Beogradu napala i prebila dvojica policajaca, D. S. (43) i M.R. (47), nanevši mu teške telesne povrede.

"Došao sam na kafu sa kolegom. U jednom trenutku našem stolu je prišao D. S. sa kojim sam se posvađao. Kako je nasrnuo na mene morao sam da ga odgurnem", ovako je u policiji govorio M.V.
Prema saznanjima, prvi iz pomenutog dvojca nekada je navodno radio za službu SKOP, a drugi ima veze s policijom. Navodno obojica se dovode u vezu s kavačkim klanom, to jest bili su poslušnici nekadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović.
Uglavnom...počela i murija da se bije medjusobno...:eek:

P.S.
Valjda nije @Cosmopolite :think:Neko mu mozda rekao "Dijana ima ružne šiške..." i on pretukao pola kafane...:think::lol:

...

nista cudno, to je normalno kod njih..

I kako sad da znamo koji su dobri a koji loši policajci...? :think:

Jer koliko citam ovde kazu da su svi ovi aktivni policajci...:ceka:

Kojem od njih da se stara baka obrati da je prevede preko ulice...:deda2:

...

Ovo može da ima posledica .

Jedan vec ima posledice, to je ovaj neki sto je prebijen...:think:

...

Poslednja izmena:
Predsednik mora hitno da sazove Savet za nacionalnu bezbednost i da se vidi kakvi su to Dijanini restlovi u policiji. I da se to očisti što pre.

Ako je moguće, Nebojša Stefanović da bude uhapšen. Ali teško, Amerikanci ga čuvaju.

Dakle ladno imamo frakcije u policiji...
Iako su ćevabdzije iz Ritopeka iza rešetaka godinu dana skoro, a i Dijana vise nije aktivna na Instagramu...
Izgleda da Vulin nije dobro zategao uniformu...mora to bolje...

...

Dakle ladno imamo frakcije u policiji...
Iako su ćevabdzije iz Ritopeka iza rešetaka godinu dana skoro, a i Dijana vise nije aktivna na Instagramu...
Izgleda da Vulin nije dobro zategao uniformu...mora to bolje...

...
Meni ovo izgleda kao posao za Supermena

1645561300123.jpeg

Meni ovo izgleda kao posao za Supermena

Pogledajte prilog 1107482

Čovek ma šta čovek, nadčovek...ne zna gde pre da se okrene...

Mora da miri redom:

Ukrajinu i Rusiju
Makrona i babu
Vulina i Slinu
Grčića i Mihajlovićku
Cecu i dečka
...

Alo...pa mislim stvarno...
Zasluzuje spomenik u nadprirodnoj veličini i to da ga postave na Kališu umesto Pobednika...
Ali da ime ostane, samo dodaju Pobednik-Vučić i da izgipsaju mu većeg đoku nego što ima Pobednik...da ima najveceg u istoriji gipsanih djoka!

...

Čovek ma šta čovek, nadčovek...ne zna gde pre da se okrene...

Mora da miri redom:

Ukrajinu i Rusiju
Makrona i babu
Vulina i Slinu
Grčića i Mihajlovićku
Cecu i dečka
...

Alo...pa mislim stvarno...
Zasluzuje spomenik u nadprirodnoj veličini i to da ga postave na Kališu umesto Pobednika...
Ali da ime ostane, samo dodaju Pobednik-Vučić i da izgipsaju mu većeg đoku nego što ima Pobednik...da ima najveceg u istoriji gipsanih djoka!

...
Eto, može da se organizuje nagradna igra čiji će pobednik (najodaniji naprednjak) biti okačen o spomenik umesto đoke.

Zašto mi pada na pamet @Stojkov Menidjer ?

Ova prica nema ama bas nikakve veze sa ljupkom Diksi, mislim ona nije na funkciji vec 3 godine a vec vise od 4 meseca (sa kratkom pauzom) nalazi se u pritvoru, znaci nit je ona ta koja je kriminalizovala mup nit su kriminal i korupcija u mupu nestali njenim odlaskom sa funkcije, ona je tu bila samo jedan partijski aparatcik i samo jedan srafic u citavoj masineriji, znaci nista se nije promenilo ni svojevremeno njenim dolaskom u mup a ni njenim odlaskom iz mupa, mup je ono sto je oduvek i bio sa Diksi ili bez nje.
Mislim bas glupost sad sto su se neki panduri zakacili u kafani ili sto imaju neke nerasciscene racune medju sobom sad kao opet nesto kriva jer im je kao svojevremeno navodno bila nadredjena dok je bila u mupu , mislim sta sad svaki pandur koji napravi neko sranje (tipa napio se i napravio neko sranje) a kome je ona bila nadredjena svojevremeno mozda pre 4 ili 5 godina dok je bila u mupu sad automatski je ona kriva za to , mislim budalastine, nidje veze, mislim ako vec sad prave neku zaveru od toga zasto ne vitlaju onog ko im je sad nadredjen, ljupka Diksi nije ni na kakvoj funkciji vec 3 godine.

Tja... Pandurski banditi se pošibali međ sobom oko parčeta kolača od mafije.

Šta nas za to boli đokule?

To se dešava u mnogim zemljama ali ne dobija publicitet nego ih reše diskretno.

Pa toga je uvek bilo i bice (pogotovo u siromasnijim sredinama kao sto smo mi) nema to nikakve veze sa Diksi , nego eto to zato sto je onako ovako slatka, nezna, fino vaspitana, obrazovana i sto ima taj nezni i umiljati glasic svi je uzimaju na zub. : (

Back