pojava crnog ekrana odjednom na par sekundi??

nolle17

Zainteresovan član
Poruka
370
e ovako, pozdrav ljudi, nakon nekog vremena (tj nema odredjeno kada ce tacno) odjednom mi se pojavi crni ekran i nakon 3 sekunda se opet sve vrati u normalu a dole mi pise da je driver za windows vistu ponovo vracen, zato sto je prestao raditi, da li se treba staviti neki novi driver ili ovaj postojeci nekako popraviti? inace koristim win 7 i nisam ja stavljao taj driver. Pozdrav

Ja sam imao gasenje monitora, ali na lap top-u, i to vec nije dobra stvar, i nije bio driver vec maticna se pregrejavala. A sto se driver-a tice. Vista je po meni najgori moguci windows. Moguce da je back-up-ovao. Mozda je vista instalirana kada si ga kupio? Jer tada on ume da pokrene vistu kao primarni operativni sistem. Tako da moguce je da treba da pobrises sve od viste. Ali raspitaj se prvo da ne dajem lude savete. Pozdrav.

ja isto imam laptop, ali to se ne gasi monitor nego kao da crkne graficka i onda povrati nazad te drajvere, to mi nije jasno, nije bila vista na njemu ja mislim da je sam stavljen drajver za vistu, a nije ni kupljen sa vistom, bio je free dos

Isto se i meni dešavalo na win 7 kad sam uzeo nov komp (u servisu su instalirali windows).
Skinuo sam drajver za grafu s neta, instalirao ga i rešio problem.
Prošlo je nekih pola god od tada i sve radi savršeno...

Back