Pojasnjenje uputstava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Metronomy

Buduća legenda
Banovan
Poruka
49.444
Koliko znam mnogi ne razumeju uputstva i pravilnike foruma, pa ako se vec o necemu raspravlja na internom onda bi trebalo objasnjavati uputstva, prvo moderatorima, a mnogo je lakse sa clanovima foruma....
Uostalom, mnogi pravnici ne razumeju zakone i cekaju uputstvo za upotrebu, sto to ne bi bilo i sa pravilnicima i uputstvima foruma, jer ocigledno da bas moderatori ne razumeju smisao pravilnika...

Upvote 0
Koliko znam mnogi ne razumeju uputstva i pravilnike foruma, pa ako se vec o necemu raspravlja na internom onda bi trebalo objasnjavati uputstva, prvo moderatorima, a mnogo je lakse sa clanovima foruma....
Uostalom, mnogi pravnici ne razumeju zakone i cekaju uputstvo za upotrebu, sto to ne bi bilo i sa pravilnicima i uputstvima foruma, jer ocigledno da bas moderatori ne razumeju smisao pravilnika...

мораш да даш конкретне примере а не овако паушално

osnovne pojmove pravilnika ........ako ne racunamo pristrasnost...
E vidiš , pristrasnost ..
Sa tim se najčešće srećem ..
i ranije sam dok nisam bila mod...
toga ima na gomile , ali "neizlečivo " je..
Iz toga i izvlačimo šta je offtopic , uvreda, spam....
Pristrasnost određuje pravila...

Naravno , ima korektnih i sasvim poštenih modova...
(da se ogradim odmah..)

E vidiš , pristrasnost ..
Sa tim se najčešće srećem ..
i ranije sam dok nisam bila mod...
toga ima na gomile , ali "neizlečivo " je..
Iz toga i izvlačimo šta je offtopic , uvreda, spam....
Pristrasnost određuje pravila...

Naravno , ima korektnih i sasvim poštenih modova...
(da se ogradim odmah..)
o zloupotrebi i pisem....sve neke cudne greske...da se obrise ono sto nekome smeta...

Najbolji primer pojasnjenja je donosenje novih ispravki zakona o izvrsiteljima, od 2012. proslo je pet izmena jer izvrsitelji "ne razumeju" sta znaci potreban dokaz o obavestenju i time sebi pribave pravo suda....vlasti....boga....
ili da prevedem na forum?

U jednom slucaju je nesto uvreda u drugom nije, ali se banuje onaj koji smeta....ili mu se na istoriji brise post jer je off topic na opstoj temi koja obuhvata period od 1941. do danas do knjige nekog nevaznog lika od pre par godina...

a spam? to je otprilike sve sto se nekom pristojnom ne svidja ili sam ne bi napisao....:)

Poslednja izmena:
Pravilnik je vrlo jasan i detaljan. Ako si nezadovoljan odlukom moderatora ili tumacenjem istog ili posta put i nacin je da posaljes zalbu supermoderatoru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back