Pojam vernosti

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Iako sam skromna po prirodi, reci cu da sam taj pojam JA. Nema potrebe da pitate zasto, posto cu vam ja objasniti ponocu jednog dogadjaja koji me je iznenadio, a stalno se ponavlja, tako da sam svaki put iznenadjena.
Kao sto znate, ja sam verena. Izgleda da necu izgurati svadbu na jesen, ali ce biti sledece godine. Otisla sam skoro do jednog popularnog kafica u luci "Beograd" ili kako li se zove vec taj deo kod "Magacina". Ne idem toliko cesto i taj kraj, posto smas sada na Novom Beogradu i tu imam sve. A i izlazim po splavovima, ne tako cesto. Uglavnom se vidjam sa drugaricama. Odemo na sokic, a one na kafu. Ponekad narucim i cajic. Ja ne pijem alkohol da ne bih bila debela i da ne postanem alkoholicarka. I alkoholna piccha su tako ljuta. To sam i vereniku preporucila da prestane da pije. Ipak, on ima 39 godina, ko zna da li ce moci da ima decu.
Dakle, da ne duzim. Muvao me je neki tip. I ja sam pristala da izadjem sa njim, ali sam mu rekla da sma verena i da mozemo samo da se zezamo, nista vise. On je rekao da ja nisam verna, a ja sam mu rekla: "Mi mozemo da izadjemo, ali ja sam verna mom vereniku. Mozemo i da spavamo u istom krevetu, ali ja cu uvek biti njegova."
On je rekao da to nije normalno. Zasto? Zar to nije lepo osecanje, kada je neko tako posten kao ja. Zar se svet toliko iskvario?:heart:

tumblr_lhjnfsdULm1qzp85mo1_500.gif

:heart: Iako sam skromna po prirodi, reci cu da sam taj pojam JA. Nema potrebe da pitate zasto, posto cu vam ja objasniti ponocu jednog dogadjaja koji me je iznenadio, a stalno se ponavlja, tako da sam svaki put iznenadjena.
Kao sto znate, ja sam verena. Izgleda da necu izgurati svadbu na jesen, ali ce biti sledece godine. Otisla sam skoro do jednog popularnog kafica u luci "Beograd" ili kako li se zove vec taj deo kod "Magacina". Ne idem toliko cesto i taj kraj, posto smas sada na Novom Beogradu i tu imam sve. A i izlazim po splavovima, ne tako cesto. Uglavnom se vidjam sa drugaricama. Odemo na sokic, a one na kafu. Ponekad narucim i cajic. Ja ne pijem alkohol da ne bih bila debela i da ne postanem alkoholicarka. I alkoholna piccha su tako ljuta. To sam i vereniku preporucila da prestane da pije. Ipak, on ima 39 godina, ko zna da li ce moci da ima decu.
Dakle, da ne duzim. Muvao me je neki tip. I ja sam pristala da izadjem sa njim, ali sam mu rekla da sma verena i da mozemo samo da se zezamo, nista vise. On je rekao da ja nisam verna, a ja sam mu rekla: "Mi mozemo da izadjemo, ali ja sam verna mom vereniku. Mozemo i da spavamo u istom krevetu, ali ja cu uvek biti njegova."
On je rekao da to nije normalno. Zasto? Zar to nije lepo osecanje, kada je neko tako posten kao ja. Zar se svet toliko iskvario?

Cico ne mesaj rakiju sa alkoholom.
Rakija je lek.

Ako je covek vec poceo da te muva trebalo je odmah da mu kazes da si verena, ne da pristanes da se vidis sama sa njim.

Lepo je kada je covek posten i iskren.
Nije se svet iskvario vec su ljudi zaboravili kako je to biti dobar.

Vrela Cica._ Mislim da si ti pomesala neke pojmove.To sto si izasla sa likom koji te muva,ti si ustvari izneverila svog verenika u startu.To,da li ces da se
"kresnes" sa njim,ili neces,to nista ne menja na stvari.Psihicka prevara,mnogo je gora,nego fizicka.Sada,kada si vec pocela da izlazis sa tim novim tipom,
dopusti da te bdobro "kresne".tako ces moci da uporedis,verenikovo seksualno umece,sa ovim novim likom.Slobodno se opusti i uzivaj u "kresanju".Tvom
vereniku,nista neces uskratiti,kada se vencate.Naravno,nemoj nista da mu kazes,niti bilo sta da priznas.

Back