Iako sam skromna po prirodi, reci cu da sam taj pojam JA. Nema potrebe da pitate zasto, posto cu vam ja objasniti ponocu jednog dogadjaja koji me je iznenadio, a stalno se ponavlja, tako da sam svaki put iznenadjena.
Kao sto znate, ja sam verena. Izgleda da necu izgurati svadbu na jesen, ali ce biti sledece godine. Otisla sam skoro do jednog popularnog kafica u luci "Beograd" ili kako li se zove vec taj deo kod "Magacina". Ne idem toliko cesto i taj kraj, posto smas sada na Novom Beogradu i tu imam sve. A i izlazim po splavovima, ne tako cesto. Uglavnom se vidjam sa drugaricama. Odemo na sokic, a one na kafu. Ponekad narucim i cajic. Ja ne pijem alkohol da ne bih bila debela i da ne postanem alkoholicarka. I alkoholna piccha su tako ljuta. To sam i vereniku preporucila da prestane da pije. Ipak, on ima 39 godina, ko zna da li ce moci da ima decu.
Dakle, da ne duzim. Muvao me je neki tip. I ja sam pristala da izadjem sa njim, ali sam mu rekla da sma verena i da mozemo samo da se zezamo, nista vise. On je rekao da ja nisam verna, a ja sam mu rekla: "Mi mozemo da izadjemo, ali ja sam verna mom vereniku. Mozemo i da spavamo u istom krevetu, ali ja cu uvek biti njegova."
On je rekao da to nije normalno. Zasto? Zar to nije lepo osecanje, kada je neko tako posten kao ja. Zar se svet toliko iskvario?