Pojacati vrhunac

Zato ja ne volim takve tipove da dolaze na moje teme, jer su vise za politiku.
Ali tip ima psihu bas kao sto treba za ovu temu ,ali je neupotrebljiv kao ucesnik, nije kooperativan ucesnik foruma (to i jeste povezano sa njegovom dobrom ulogom u ovoj temi)....

Sta ces, to je sve povezano i logicno.

Da ja nastavim onako kako treba.
Treba razlikovati u ovoj temi "rekreativni" vrhunac i "extra edge" iliti prestiznu razliku...
Rekreativni vrhunac je adrenalinska ili seratoninska reakcija, tj ushicenje uzbudjenjem ili misljenjem,tako da ne odvajam filozofe koji svrsavaju kad u mislima dosegnu nesto sto misle da je nadprirodno.

Prestizna razlika je kompetitivnost u hijararhiji, borba za poziciju , ugled, hijararhijsko mesto u drustvu i posvecenje tome da se to i ostvari na neki ili bilo koji nacin...
Cesta upotreba dodataka i droga u ovu svrhu nije u smislu uzivanja vec u smislu povecanja sposobnosti....Bas kao sto upotreba plave pilule nije cesto radi povecanja uzivanja vec radi zadovoljenja zahteva...

hmmm...uvek sam tezio da cenim vise filozofsku mantru "rekreativista", pre svega umetnika pa i ezotericara amatera jer mi je njihov orgazmicki zanos uvek bio jako blizak.... od onih koji su skolovani i bogom dani da sa diplomom psiho-filo-zofije kompetitivno i skolski argumentovano predocavaju takvim rekreativcima sta su sve naucili na faksu i u kom smeru treba da im seratonin stvori onaj za njih pravi podsticaj da budu ispravni kao oni.... al' droga je uvek ko droga, kod umetnika nikad nije bila u svrsi zadovoljenja vec samo u svrsi nadgradnje tog zanosa ili sto je jos zanimljivije, u testiranju svojih granica kao npr. iskustva timoti lirija sa lsd-om

p.s. patak, a sta ti je to plava pilula?

A jel nekog interesuje sta ti mislis o mislima drugih?
Imao si priliku da ucestvujes, ti posprdno zapisavas temu, sad ti ide po autoritetu koji si stvorio samo "odjebi".Ako ti nije jasno zasto ovako, to je ispunjenje tvoje zelje, a ne moja kultura.Ima u knjigama.

Back