Poj*ebime

Tommy_V:
whoohoo.jpg

znaci, bice i vanilica?!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Samo da ne kaze 'kuco'. :wink:
Sta se vi muski sablaznjavate na takve zahteve, kad molite svog boga samo da cujete tako nesto?!
A kad vi kazete 'maco, hocu da te **bem', sta mi treba da pomislimo? :shock: :o :oops: :wink:

xpajamacax:
pa da predemo...frrrr frrrr,mijauuuuuuuuu
k018.gif
MOŽDA MENI NEŠTO FALI, ALI NIKADA TO NE BIH REKAO DEVOJCI NI NA 10 SASTANKU. nE ZNAM KOGA VI SREĆETE, ALI NIJE VAM LAKO. MUŠKARCI SE PONAŠAJU PREMA VAMA KAKO IM DOZVOLITE. KAKO STE PALE NISKO U ZADNJIH DESET GOD. NIJE NI ČUDO AKO VAM NA PRVOM SASTANKU KAŽU OĆU DA TE *****. bUDITE UBEĐENI DA VI SVOJIM PONAŠANJEM ODREĐUJETE NAJ ČEŠĆE I KATEGORIJU MUŠKARACA KOJU PRIVLAČITE. sory :?

Meni se to desilo! Posle dva sastanka mi je ponudila ne samo sex nego sexualnu vezu... Pa vidi ja sam je odbio na cudan nacin... nisam joj rekao "mars" ili "daj koji ti je" vec je iskulirao tako sto sam joj rekao neke romanticne reci i povukao se.... I sta se desilo.... Posto je ona bila u tom fazonu da zgodne i lepe momke poziva na sex... kada se dovoljno zasitila sexom ... pricala je drugima kako sam je ja odusevio svojim stavom jer nisam pokazao kao vecina muskaraca sklonost samo ka sexu... ali ja je posle svega sada ne bih hteo jer mi ne treba devojka koja je imala dogadjaja vise nego Carmen Electra...

VANJA 011:
Kad bi vam devojka rekla :''Kuco hoću da me tucaš'' i to vam kaže posle 2 sastanka, šta bi pomislili , vi savremeni muškarci o njoj?
Jednostavno...kada se devojka ponasa kao droljica, tako bi se i ophodio prema njoj.
Ej BRE! I to treba da bude necija majka jednog dana...BRRRRRRR!

Back