Drugari! Psssst! Trenutno sam u kuci VB, on nesto zeva, pa ja da iskoristim priliku da kazem nesto o mom najomiljenijem bandu iz 80/ tih, ali i 90- tih. To su moji prijatelji Poison. Ja sam im pomogla da se osnuje grupa, jer su oni imali dilemu sta da rade u zivotu. posebno je Bretu bila frka zato sto je dijabeticar, pa nije mogao vise da dobija insulin preko socijalnog. Jednoga dana je dosao kod mene u moj stan u San Francisku i rekao: “Liiiizo, sta da radim? Svi su me napustili, Mama, Tata, Baka, Deka i ostali, samo si mi ti ostala. Hocu da padnem u dijabeticarsku komu, socijalno me je napustilo, izbacen sam iz kuce. Molim te pomozi mi.” Ja sam rekla: “Polako, Bret, ni ja nisam nesto pri prama (tada sam pozajmila milion dolara Madoni da snimi album, tako da sam bila svorc. Pa sam koristila moj tajni milionski fond, koji sam krila od same sebe, ali ne i od moje Mame). Smislicemo nesto. On je oborio glavu i poceo da place. Odjednom mi je sinulo i rekla sam: “Znam!” uzviknula sam “Osnovacemo band i postacemo bogati. Vise necemo morati da se potucamo po stanovima i kucama, hotelima i zgradama. Imacemo milione!”. On me je pogledao kroz suze i rekao: Bravo, Liiizo, ti uvek znas da opomognes prijatelju, imaces vecnog prijatelja u meni. Kad pocinjemo da sviramo? Hoces li da pevas?” Ja sam to odmah odbila. Pozvala sam Ce Ce De Villa, mog dobrog prijatelja koji je svirao u spotu sa Michaelom Jacksonom “Dirty Diana”. Skupili smo jos mojih drugara i iste veceri poceli da sviramo. Ja se nisam petljala u muziku, jer bi ceo LA brujao o tome kako sam jos jednom bandu pomogla da postane slavan. Pitali su kako da se zovemo. Bret je predlozio, Gift, Ce Ce De Ville je predlozio Pensilvania, po mestu odakle je sve poteklo, a ja sam predlozila da se zove Paris, po kucetu tadasnjeg basiste Bobbya Dalla. Svi su se slozili da je to najbolja ideja. Poceli smo tako da sviramo po Pensilvaniji, ali ljudi nisu imali sluha za nasu muziku, jer su na istoku ljudi mnogo konzervativniji. Nije bilo mnogo uspeha, svi su postajali ocajni. Neki su hteli i da napuste grupu, a ja sam rekla: “Momci, ne ocajavajte, ja cu vam pomoci, kao i uvek!” Selimo se u Californiju. Menjamo ime i menjamo image. Oni su se iznenadili. Gitarista Matt Smith je morao da ode jer je imao dete i LA je bio suvise tezak za njega. Ja sam to prihvatila. Poceli smo da se zovemo Poison (htela sam malo da unesem intrigantnosti u ime). Naredila sam im da pocnu da se sminkaju, jer je to simpaticno devojcicama, koje slusaju metal da bi bile ribe. Oni su se neckali, ali su na kraju, morali da prihvate. Prvi album smo izdali pod imenom “Look What The Cat Dragged In” bilo je par hitova. Posle “Open Up And Say...Ahh!” je pokazao da smo bili odlican band svi su pevali “Everz rose has it thorn”, tu pesmu sam im ja napisala i posvetila nasoj borbi, gde taj trn simbolise iglu od sprica za insulin, koji je Bret koristio. Flesh & Blood je samo potvrdio da smo na vrhuncu. Tada su poceli i prvi sukobi u bandu izmedu njih medusobno. U spotu “Unskinny Bop”, postoje sekvence sa animiranim devojkama. Za njih sam uzor bila ja. Kada smo jedne veceri izasli zajedno. Ja sam narucila moju najomiljeniju pesmu “When I hear the music” i “Ride the wind” i pocela da igram. Poceli su da mi prilaze momci, ali je band krenuo da ih tera od mene, pitala sam ih o cemu se radi. Oni su rekli, da su svi zaljubljeni u mene. Ja sam se iznenadila. Iskulirala sam sve kao da se nista nije dogodilo i sutradan smo se svi sreli zajedno. Pitala sam o cemu se radi. Oni su poceli da se pravdaju. Ja sam odlucila, da napustim band i da budem pasivni clan. Svima je bilo tesko, ali ja sam morala da presecem. I otisla sam teskog srca od njih. Od tada se redovno cujemo i ponekad druzimo. Cesto puta me pozovu, kada imaju krizu. JA ih pozovem u svoj apartman u San Francisku. Bret se i dalje leci insulinom, bio je u semi i sa Pamelom Lee Anderson, pa posle i sa Tommy Leejem. On je postao vegetarijanac zbog mene, pa sada jedemo samo pragnje i sunkaricu. Sto se tice Slasha. Kada je dosao na audiciju bio je skroz smesan. Osisan na marinca u bermudama i starkama. Rekla sam mu da pusti kosu, pocne da nosi kaubojke i sesir i da ode kod mojih drugara u Guns N Roses. on me je poslusao i sada se povremeno cujemo, bio je in prosle nedelje kod mene na kolacim. 8)