Pohvalimo muskarce:))

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
Sta ste sve lepo doziveli od muskaraca u vasem zivotu?Mogu to biti sitnice,ili krpune stvari,neka iznenadjenja ko voli,u sv sl kako su vas obradovali i cega se rado secate?:)

- - - - - - - - - -

I ne mora ovde biti rec samo o partnerima,vec i o sinovima,ocevima,prijateljima...

Pa tim pričama nema kraja :)

Posebno poglavlje bi bili beogradski taksisti :heart: koji su me vozili i kad mi ponestane para - komšinice, pa neću valjda da vas ostavim usred vukoyebine - kad ne znam gde sam krenula, ili mora odmah da se stane jer mi se piški...

Pa onda razni carevi, poznati i nepoznati, koji su mi pomagali sa mnogobrojnim selidbama ili tegljenjem nameštaja

Najbolji drug br. 1 koji mi donosi knjige koje misli da treba da pročitam, čovek me obrazuje, i uvek mi donese super stvari

Najbolji drug br. 2 koji mi je organizovao ceo vikend kao banju kod njega na gajbi kad sam nešto bila tužna, čovek mi je kuvao, vodio na pića, po kafićima, totalna posvećenost

I ovde na forumu ima super ljudi sa kojima se dobro zezam, obraduje me kad mi neko preporuči film, ili se seti šta volim...

I više mi glupo da pišem jer imam mnogo super drugova, i samo mi naviru divne priče u vezi muškaraca :)
Baš imam na čemu da budem zahvalna...

Poslednja izmena:
aj da sagledam svetliju stranu svoga oca
uticao je na moj muzički ukus, glam i hard rock šezdesetih i sedamdesetih, kasnije eksperimentisanje - elektronska muzika...što mi je ostalo do danas
uticao je na moje interesovanje o onostranom...tipa vanzemaljci
tu je i sumer, vavilon, mahabharate, egipti, vikinzi, maje, asteci, skandinavska mitologija, erih von deniken i slična tematika... naravno, sve to prenešeno u moj um putem nebrojeno puno brojeva galaksije...od prvog broja 73 do kraja 70tih i kojekakvih knjiga te tematike

Sta ste sve lepo doziveli od muskaraca u vasem zivotu?Mogu to biti sitnice,ili krpune stvari,neka iznenadjenja ko voli,u sv sl kako su vas obradovali i cega se rado secate?:)

- - - - - - - - - -

I ne mora ovde biti rec samo o partnerima,vec i o sinovima,ocevima,prijateljima...

Pohvaljujem:
Oca koji je uvek bio lafčina i kad se sretnemo u izlasku, okupi se oko njega mnogo generacija njegovih đaka i celo moje društvo i onda nas on sve časti.
Dedu koji mi je kroz samo jedan razgovor na tu temu utuvio da će vlast posle dvehiljadite godine da bude štetnija od svih prethodnih kao što je kasnije i bilo.
Svog partnera jer me mazi dok spavam i što mi u svim situacijama posvećuje pažnju kakvu nisam primetila da posvećuju ostali muškarci svojim ženama baš u svim situacijama.
Jednog drugara jer je dežurao noću u mom stanu i ispred zgrade dok sam dobijala pretnje od liberalnih ustaških, muslimanskih i ostalih agresivnih lgbt propagandista posle napada njihovih medija na mene.
Drugog drugara koji, kad dođem u mesto gde živi, batali posao na par dana da bismo plivali i vozikali se rolerima.
Trećeg drugara koji je uvek spreman da pomogne nekom informacijom koja mi je potrebna.

Back