Pohvala ...za sve koji je zasluzuju !

Pohvaljujem anonimnog postenog nalazaca, ciji je sin pronasao u bioskopu Roda u subotu, mobilni moje smotane kcerke:roll:.
Potrudio se da iz imenika pronadje kontakt telefon i vrlo ljubazno mi javio da je telefon pronadjen. Juce se nasao sa mojim suprugom i doneo telefon, po dogovoru. Gest za hvalu i pohvalu, a ja poslala detetu veliku "Milku"!:heart:
A kcerka se po povratku iz bioskopa zavukla u misju rupu i nije smela ni da prijavi da joj nema telefona... Kakvo olaksanje!

Ja moram javno da pohvalim moje malo dete , koje sa nepunih 5 godina provede ceo sat na pilatesu samnom , vežbajući bez reči, potpuno smireno...Obuče svoje patikice, donese svoju vodicu, peškirić, namesti se i ko matora odradi jedan sat pilatesa . I što je najludje za razliku od mene ne ufće , ne cvili i ne prestaje da bi se odmorila...

Hvala mami sto me je rodila i lepo vaspitala. Zahvaljujem se tati sto me nikad nije udario i uvek mi davao lep dzeparac, pa cak i sad kad sam udata , nastavio je tu prijatnu tradiciju.Hvala mu i sto me je naucio da je citanje knjiga velika radost. Hvala sestri sto me bezuslovno voli sve ove godine. I mom muzu,jer da nije njega, ne bih imala mog Mihajla(sotonu). I hvala svim ljudima koji su usli u moj dom a da posle toga se nisu (verbalno) posr..i na gostoprimstvo jer gde jedes i pijes,ne ser.s.

Ja moram javno da pohvalim moje malo dete , koje sa nepunih 5 godina provede ceo sat na pilatesu samnom , vežbajući bez reči, potpuno smireno...Obuče svoje patikice, donese svoju vodicu, peškirić, namesti se i ko matora odradi jedan sat pilatesa . I što je najludje za razliku od mene ne ufće , ne cvili i ne prestaje da bi se odmorila...

Dakle, Mirka, svakak joj čast! Evo, pohvaljujem je i ja!!!!

'vako pohvaljujem sve zhene sa foruma , al najvishe CANDLLE !!!
ona je ipak zhena kroz svashta preshla , a i dalje se drzhi na nogama sa svojim malim ( presladkim ) detencetom :):):) !!!
poz swim zhenama sa foruma !!!
p.s. :D:D:D:D:D

al ajmo sad ozbiljno ... sve bi ljude pohvalio sa foruma al ... najvishe pohvala uputjem ' CANDLLE ' ...
mislim ona je stvarno kroz SVAShTA proshla , a ipak je i dalje na nogama i ima presladko detence :) ...
poz. za njih dvoje :) ...

Dobro de , pročitali smo ne moraš da se ponavljaš ! :roll:

Bolje idi uči , još 36 radnih dana imaš do kraja škole ! :mrgreen:

Back