POGUBNI UTICAJ NOCNOG ZIVOTA_NA MLADJU ZENSKU POPULACIJU !

U poslednjih destak godina,rasirila se moda,da devojke noci provode na sumnjivim
restoranima-splavovima.Iz noci u noc,uz pivo,sumnjiva bezalkoholna pica,okruzene
gustim duvanskim dimom i isparenjima jeftinih alkoholnih pica,koja se prodaju po astronomskim cenama,nase veoma mlde devojke,skoro devojcice,provode svoje
besane noci.

Sta reci? To je najgori od najgoreg nacina,kako jedno mlado bice,traci svoj zivot i svoje
zdravlje.Vrlo je vazno reci,da se to ne desava ponekad.Ne.To je njihov nacin zivota,
koji ce se u njiihovim tridesetim godinama,pogubno odraziti na njihovo opste zdravstveno stanje organizma.Treba otici na te splavove (roditelji gde ste ?) pa videti
kako se te devojcice ponasaju,i u kakvom su blago receno,sumnjivom drustvu.

Mislim da je krajnje vreme,da organi beogradske gradske vlasti,ogranice vreme
rada tih "klubova",do 22 casa,kao sto je i u drugim evropskim metropolama.
Ako je to nas "progres" sto se banci i pijanci,po splavovima po celu noc-onda je
to nas opsti debakl,i nemoc,da mladima pruzimo kvalitetnu zabavu,do nekog
pristojnog nocnog vremena.Ovo sto je kod nas,sada na snazi,to je odraz nemoci
drzave da mlade uputi na pravi put,a ne na put propasti,na put droge alkohola
i najnizeg seksualnog promiskuiteta.:dash:

Stipan Severnjak. E moj kukavni Stipane.Koliko tvoja bukova glava vredi,tako i dajes komentare.Tebi je ovako
ozbiljan problem,kao promiskuitet maloletnica,vrhunski humoristicki clanak.Jadna ti majka. Da li si svestan kolika
je dubina tvoga uzasnog neznanja.Dragi moj prijatelju.Ako vec neznas,da sklopis ni jednu jedinu pametnu recenicu
onda bar imaj toliko milosti za nas ostale,da zauvek ZACUTIS NA OVOM FORUMU !

Molila bih forumskog psihologa da objasni ovaj deo

i najnizeg seksualnog promiskuiteta.

Meni, kao laiku, ovaj deo deluje besmisleno.
Promiskuitet je sam po sebi oblik seksualnog ponasanja, zar ne?
Postoji visi i nizi, pa i najnizi, promiskuitet?

I ko su ti sumnjivci koji ih vode u propast? Sumnjiva mesta?
Zar one same ne cine neko mesto dobrim ili losim?

Poslednja izmena:
Marija.S. Draga moja Marija.Tacno je to sto si napisala.Promiskuitet je zaista uvek,i samo,promiskuitet.Ali i tu,ima razlike bar u nijansama.Kada devojka menja seksualne pastnere koje poznaje,naravno da nije dobro.Ali najnizi nivo
promiskuiteta je onaj,kada devojka pod uticajem alkohola,ili nekih opojnih supstanci,polno opsti sa nepoznatim muskarcima,e to je najnizi oblik promiskuiteta.Nije prakticno ni svesna,ko ulazi u njeno telo.Mozda taj,ili ti muskarci,
imaju neke zarazne polne bolesti ! Eto zasto sam rekao najnizi oblik.Jer najveca opasnost koja devojkama preti,upravo
je seksualni odnos,sa nepoznatim muskarcima.Na zalost,to se veoma cesto desava,na velikim zurkama,kada pod
uticajem vece kojicine alkohola,kada se sva svetla pogase,devojke nisu ni svesne,ciji im penis ulazi i u vaginu,a kako
je to sada vrlo moderno,i u analni kanal,a tu se zaraza jos brze prenosi.

Lord Gledston;bt261135:
Stipan Severnjak. E moj kukavni Stipane.Koliko tvoja bukova glava vredi,tako i dajes komentare.Tebi je ovako
ozbiljan problem,kao promiskuitet maloletnica,vrhunski humoristicki clanak.Jadna ti majka. Da li si svestan kolika
je dubina tvoga uzasnog neznanja.Dragi moj prijatelju.Ako vec neznas,da sklopis ni jednu jedinu pametnu recenicu
onda bar imaj toliko milosti za nas ostale,da zauvek ZACUTIS NA OVOM FORUMU !
reče on i ostade živ

Back