Pogubljenost

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Zasto su zene toliko pogubljene?

Ne, ozbiljno, to da zene jos i manje znaju o muskarcima nego sto muskarci znaju o zenama je stvarno legendarno, posto muskarci generalno blage veze o zenama nemaju.

Potpuno su pogubljene u svemiru i prostoru, treba im vodic, a ne zele da otvoreno priznaju da im treba vodic.

Nemoj tako bre
Mi smo pogubljeniji od njih...
Evo uzmi primer mene,jutros ustao i vrtim se po sobi pogubljeno,ne znam dal sam pošo,il sam došo,dal sam ebo il sam trebo...
Ma totalno pogubljen brate,a još vodiča da plaćam,pa ne bi imo ni za leba...

Nemoj tako bre
Mi smo pogubljeniji od njih...
Evo uzmi primer mene,jutros ustao i vrtim se po sobi pogubljeno,ne znam dal sam pošo,il sam došo,dal sam ebo il sam trebo...
Ma totalno pogubljen brate,a još vodiča da plaćam,pa ne bi imo ni za leba...

Muskarci jesu bas pogubljeni. Ono, bas.

Ali to nije nista u poredjenju sa zenskom pogubljenoscu.

E onda tek mozes da zamislis kolika je to kolicina pogubljenosti, kada su 5 puta bogubljenije od nas muskaraa, koji smo bas pogubljeni.

Ne, ozbiljno, to da zene jos i manje znaju o muskarcima nego sto muskarci znaju o zenama je stvarno legendarno, posto muskarci generalno blage veze o zenama nemaju.

Potpuno su pogubljene u svemiru i prostoru, treba im vodic, a ne zele da otvoreno priznaju da im treba vodic.

Ne treba nam vodic nego neko kome zmureci mozemo pruziti ruku i zakoraciti i u nepoznato bez bojazni.
I da, postoji takva ruka... :)

Pa, tacno je jedno, a to je da zene vole muskarca koji je siguran u sebe, i u kojeg ono bas na nivou instikta osecaju da mogu da imaju poverenja da zatvore oci i prepuste im se, sto rece @bogomoljka86.
Ali fora je u odnosu, u razlici izmedju zene i muskarca. Zena trazi spram sebi, tj. da bude isto ili malkice sigurniji od nje. I kada se zayebu, pa nadju nekoga ko je mnogo sigurniji, ili mnogo nesigurniji, onda dodje do pogubljivanja.
Tako je i kod nas - i nama odgovara da imamo zenu koja je tu sa nama, da moze paralelno da ide.
Ne osecamo se prijatno pored one koja je jaca od nas.
Ne osecamo se prijatno ni pored one koja je mnogo slabija od nas, jeste da u tom trenutku nas ego sve vise raste, ali rastu i mnoga druga nezadovoljstva.

I sve se svodi na onu staru - slican se slicnom raduje. Slican slicnog trazi. Krpa nadje zakrpu. I tako dalje, but you get the point :zcool:

Pa, tacno je jedno, a to je da zene vole muskarca koji je siguran u sebe, i u kojeg ono bas na nivou instikta osecaju da mogu da imaju poverenja da zatvore oci i prepuste im se, sto rece @bogomoljka86.
Ali fora je u odnosu, u razlici izmedju zene i muskarca. Zena trazi spram sebi, tj. da bude isto ili malkice sigurniji od nje. I kada se zayebu, pa nadju nekoga ko je mnogo sigurniji, ili mnogo nesigurniji, onda dodje do pogubljivanja.
Tako je i kod nas - i nama odgovara da imamo zenu koja je tu sa nama, da moze paralelno da ide.
Ne osecamo se prijatno pored one koja je jaca od nas.
Ne osecamo se prijatno ni pored one koja je mnogo slabija od nas, jeste da u tom trenutku nas ego sve vise raste, ali rastu i mnoga druga nezadovoljstva.

I sve se svodi na onu staru - slican se slicnom raduje. Slican slicnog trazi. Krpa nadje zakrpu. I tako dalje, but you get the point :zcool:

Zene ne znaju da prepoznaju koji muskarac je siguran u sebe a koji nije, cak i da im das milion dolara i godinu dana vremena.

Naravno, posle 10 godina zajednickog zivota provale sve, ali posle 10 godina zajednickog zivota bi i simpanza provalila sve.

Zene ne znaju da prepoznaju koji muskarac je siguran u sebe a koji nije, cak i da im das milion dolara i godinu dana vremena.

Naravno, posle 10 godina zajednickog zivota provale sve, ali posle 10 godina zajednickog zivota bi i simpanza provalila sve.

Ocigledno se kreces u drustvu nekih priglupih zena. Menjaj sredinu.
Ja se krecem u drusvtu gde su zene, uglavnom, toliko visprene da jako tesko nalaze partnere koji mogu da ih prate sa dva koraka zaostatka, a kamoli da idu uporedo ili korak ispred njih.

znaju sve i sposobne su vrlo, samo se foliraju jer muskarci najvise vole zene curke koje ne znaju ni gde je levo

Ocigledno se kreces u drustvu nekih priglupih zena. Menjaj sredinu.
Ja se krecem u drusvtu gde su zene, uglavnom, toliko visprene da jako tesko nalaze partnere koji mogu da ih prate sa dva koraka zaostatka, a kamoli da idu uporedo ili korak ispred njih.
Inteligencija i visprenost nisu povezane sa pogubljenoscu, a cak i da jesu, verovatno je odnos suprotna proporcionalnost- sto inteligentnija, to pogubljenija.

To sto ti mesas sta se desava spolja i u javnom zivotu, sa onim sustinskim- dubinskim psihickim i karakternim stvarima, i sto mislis da ako je neka zena drustveno aktivna to znaci da nije pogubljena, to je vec tvoja stvar. Samo cu ti reci da mnogo gresis po tom pitanju.

Poslednja izmena:

Nešto pogrešno radiš samo ne znam šta :think:

Ovaj Starcraft nije pogubljen, on je samo glup.
nosonja.jpg

Poslednja izmena:

Back