Pogrešno vreme, pogrešno mesto pogrešan život

Gabrijell:
...

ON je sinoc zvao vise puta sa posla, nisam se javljala......slao je opet poruke sladunjavog tipa, začinjene dozom ironije, ali opet nisam odgovarala.....

...

Imaš li snage da mu odgovoriš na telefonski poziv i da, bez uvoda kažeš da prestane da te zove?
"Ne zovi me više, jer nemamo o čemu da pričamo. Volim sebe i hoću da vodim SVOJ a ne DEO TVOG ŽIVOTA, i to samo onda kad TEBI odgovara."

Naljuti se na njega. Razbesni se. Prekini da njanjaviš ovde po forumu i sažaljevaš sebe! Nije samo on krivac za tvoja osećanja. Poštuj sebe i ZAHTEVAJ svojim postupcima da te i drugi poštuju.
Drago pile, pročitaj svoj uvodni post. Priseti se svih njegovih postupaka koji su te povredili. Pokušaj da to sagledaš kao puki posmatrač, a ne kao aktivni učesnik. Umesto bola, verujem da ćeš osetiti ljutnju. Neka, tako i treba, zdravije je. Rane će ti brže zaceliti.
Svako dobro ti želim :)

P.S. Ovim nisam htela reći da treba da ga mrziš. Naprotiv, budi zahvalna na dobroj lekciji, ali u svakom slučaju idi dalje i živi svoj život.

U pravu si, ali ja nisam sposobna trenutno da razgovaram sa njim, jer nisam spremna na to da mi on kaze nesto sto ne zelim da cujem, po milioniti put....
Bilo bi mi malo mnogo....
A i mislim da nema potrebe da mu bilo sta objasnjavam, shvatice on i sam....
Ne moram da odgovaram na njegove pozive, telefon gasim, tako da, moze da pise tomove i tomove, nista me to nece posebno ganuti....
Vec sam se ljutila na njega, i besnela, i govorila da ne mogu da cekam, da me ponizava, da me ostavi na miru...i on je cutao tri dana, i onda me je nazvao i dosao,,,,,mislim da nije pametno da razgovaram sa njim, jer jos uvek mogu da popustim, eto, to je samo moje misljenje, nije samosazaljenje...Cak mi je i tog dana poslao neku neumesnu poruku, koja se ticala glupavog vica koji je ispricao malo pre nego sto sam mu ja sasula sve to sto ti meni predlazes u facu....

Nije glup, prefrigan je, shvatice i sam da volim sebe, i moze da pise i zove, ja necu odgovarat dok ne budem spremna na to.....
Zasto da mi remeti, ovo malo mira kojeg imam kada ga ne cujem....
LJudi sa foruma pomazu, razgovaraju, jer su oni bas puku posmatraci, zato sam i postirala ovo....
Kao sto si mi i ti teardrop iznela svoje misljenje, i ja to cenim, da me ne zanima, ne bi postavljala vo pitanje ovde, vec bih se zadovoljila sa recima drugarica....
smatram da ovde dolaze razliciti ljudi, razlicitih karaktera, iskustava, i znaci mi ono sto cujem....
Indirektno ce uticati na mene sve te reci, i misljenja za koja sam sigurna da se nece promeniti u slucaju da ja pokleknem, ili zaplacem, kao sto se menjaju misljenja ljudi oko mene, kada me vide u takvom stanju, koje se hvala bogu ne ponavlja vec par dana:)

Elem, sva su vrlo slicna, i znam da ne gresim u onome sto radim, tome da se sve to ne sme nastaviti jer ce biti lose samo po mene

pozdrav

Back