gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
ma zajeb'te signale, ako su ko semafori, oni se često kvare pa stalno drže crveno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne da tumačim nego se saplićem
inače to homoerotsko ponašanje kod muškaraca mi je neshvatljivo
posebno kad su pijani
gledanje, namigivanje, nadlaktavanje, grljenje, tapšanje po ramenima
kao solidarišemo se, muškarci smo, braća smo
ne čita se - oću da se ka.ramo batice
;roll:
Previse cesto se tumace pogresno jer danas mnoge ljude vodi zelja da budu "Zeljeni", a ne obavezno i "Voljeni". Kada stavis do znanja da si se zagrejao zadovoljio si potrebu druge strane da bude "zeljena" i tu se zavrsava proces bar za "zeljenu" stranu.Zasto i kako pogresno tumacimo signale suprotnog pola, i koliko pogresno tumacimo te signale?
Ako ne naglasi da na pice izlaze cisto kao prijatelji i da za sada ne nudi nista vise od prijateljstva onda je sama kriva jer ne ocekuje valjda da je pozvana na pice kako bi pricali o ukrajinskoj krizi ili ceni nafte na svetskom trzistu.Tipa devojka je prijateljski nastrojena prema muskarcu, otvorena, nasmejana, muskarac to tumaci kao da se on njoj dopada iako nije tako, ili sta znam, on je pozove na pice, ona pristane on tumaci kao da se on njoj svidja i sl.
Grese i jedni i drugi. Muskarci mnogo vise jer se od njih ocekuje prvi korak i po pravilu prilaze uglavnom jako lepim zenama kojima je cesto ego u nebesima, a kod zena je uglavnom greska kada jure za nekim "uspesnim" tipom pa se ispostavi da je u pitanju "golac" koji upravo na pricu uspesnosti dolazi do seksa kod zena.Tumacite li vi pogresno tudje signale, ili tumace li vase signale pogresno?
Ko vise gresi, muskarci ili zene i zasto?
Zasto i kako pogresno tumacimo signale suprotnog pola, i koliko pogresno tumacimo te signale?
Tipa devojka je prijateljski nastrojena prema muskarcu, otvorena, nasmejana, muskarac to tumaci kao da se on njoj dopada iako nije tako, ili sta znam, on je pozove na pice, ona pristane on tumaci kao da se on njoj svidja i sl.
Tumacite li vi pogresno tudje signale, ili tumace li vase signale pogresno?
Zasto i kako pogresno tumacimo signale suprotnog pola, i koliko pogresno tumacimo te signale?
Tipa devojka je prijateljski nastrojena prema muskarcu, otvorena, nasmejana, muskarac to tumaci kao da se on njoj dopada iako nije tako, ili sta znam, on je pozove na pice, ona pristane on tumaci kao da se on njoj svidja i sl.
Tumacite li vi pogresno tudje signale, ili tumace li vase signale pogresno?