Pogrešno razumevanje

ko zna zasto je dobro sto si je "preskocio"
mozda je bila koka nocilja sifilisa
ili neke druge polne bolesti
:mrgreen:
Heh
Ma nije.
Apsolutno čestito čeljade čitav život i odličan karakter.
E sad sto u ono doba je retkost bilo u devojaka, curica, takva direktnost odma i sto mi odma seljački (bez uvrede prema seljacima) pomislimo "ovo je neka ku. rava i radodajka" - to je drugi par cipela ili nas problem. Prosto u svako doba ima otvorenih ljudi bez tog pateijarhalnog ili društvenog standarda zvane stidljivost koja se podrazumeva. Ti ovo shvatas ne sumnjam u to. Jasno ti je to doba...

ma pitam, šta dobro. I ja isto žalim. Samo nekako deluje iracionalno? Mi više nismo ono što smo bili
Pa u sledecem postu si pojasnila, mozda ne bi sreo ili bio posle sa zenom...

Zato rekoh dobro, jer znam poentu.

Pa sad deluje iracionalno...Al s vremena na vreme kad bi se podsetio, ja bih samo zazmurio i brzo odagnao to jer sam svestan kakav dunster ispadoh.

Zeleo sam tada jedno a usro rekavsi drugo. Jer sam pomislio da je drugo... Tutuban.
I nije tema o zalenju prilika no jesmo li nekad propustili, posto smo razumeli drugačije...

a i da nije, pošto si maliciozan hahahah
ko zna zašto je to inače bilo dobro
eto možda ne bi prišao svojoj sadašnjoj ženi kako je prišao, možda bi mnoges tvari radio sa menj odlučnosti itd :D

jbg ja iz svog iskustva
samo nije imala sifilis naravno :D
ali jeste neke picajzle i sl.

A kako sam se zdrao mesec dana sto sam propustio sansu na ekskurziji da se "kljucnemo"
... sam me je kupidon sacuvao :lol:

Heh
Ma nije.
Apsolutno čestito čeljade čitav život i odličan karakter.
E sad sto u ono doba je retkost bilo u devojaka, curica, takva direktnost odma i sto mi odma seljački (bez uvrede prema seljacima) pomislimo "ovo je neka ku. rava i radodajka" - to je drugi par cipela
ili nas problem
. Prosto u svako doba ima otvorenih ljudi bez tog pateijarhalnog ili društvenog standarda zvane stidljivost koja se podrazumeva. Ti ovo shvatas ne sumnjam u to. Jasno ti je to doba...

Mda, a da nije čestito čeljade bi li se kajao što ju je propustio? :D

Kapetan vrv jebbe samo čestite :)
Naučnice, aj pogledaj opet sta si napisala i konstatuje da je glupo.
Pa se sama malo ispitaj da ubuduce ne iskazujes detinjasto neke svoje izlive sto umes kao i ovaj put...

Krtolaš, je napisao šaleći se, da mozda je i bolje sto sam odbio jer mozda sam izbego triper sifilis...
Kao asocijacije da u tom vremenu curice od 18 god kad tako reaguju su radodajke il sta vec.

Nije radodajka, zato i rekoh o kakvoj se osobi radi.

A ti naučnice nemoj mi ides na zeludac bez potrebe.

Ne j.ebem ja patočarke razne. End of story
Poenta teme je, zaebah se opasno jer sam ispo dunster na kvadrat...
Nema potrebe sad ulaziti u njen personality to nije tema...

Naučnice, aj pogledaj opet sta si napisala i konstatuje da je glupo.
Pa se sama malo ispitaj da ubuduce ne iskazujes detinjasto neke svoje izlivesto umes kao i ovaj put...

Krtolaš, je napisao šaleći se, da mozda je i bolje sto sam odbio jer mozda sam izbego triper sifilis...
Kao asocijacije da u tom vremenu curice od 18 god kad tako reaguju su radodajke il sta vec.

Nije radodajka, zato i rekoh o kakvoj se osobi radi.

A ti naučnice nemoj mi ides na zeludac bez potrebe.

Ne j.ebem ja patočarke razne. End of story
Poenta teme je, zaebah se opasno jer sam ispo dunster na kvadrat...
Nema potrebe sad ulaziti u njen personality to nije tema...

Њој се јeбало у том тренутку са особом са којом није у вези.

То је ни најмање не чини лошом особом, како би неки моралисти овде желели да представе особе које одаберу свог сескуалног партнера међу квалитетним понудиоцима.

Њој се јeбало у том тренутку са особом са којом није у вези.

То је ни најмање не чини лошом особом, како би неки моралисти овде желели да представе особе које одаберу свог сескуалног партнера међу квалитетним понудиоцима.
Da je bilo tu sexa, ispalo bi tu veze... Uglavnom ja sam nju hteo te noći ali sam priliku na tacni obrnuo i tako glupo razumeo poput najveceg tutubana. Jer sam se smoto od njene direktnosti...

I cao priliko. Vise je nije bilo.

Da je bilo tu sexa, ispalo bi tu veze... Uglavnom ja sam nju hteo te noći ali sam priliku na tacni obrnuo tako glupo razumeo poput najvece tutubana

I cao priliko. Vise je nije bilo.

Помињао си ти њу, само сад не могу да се сетим у ком контексту на некој ранијој теми.

Зар не беше, нешто типа, френдови сте цео живот, сто година, али никад ништа сексуално...бла...бла....

Ако је то она, сам си себе демантовао. Мушко женско пријатељство често прати и међусобна привлачност. Некада једнострана, некада двострана, некад је то различитог интензитета (нпр. више те привлачи особа Х и особа У, у односу на френдицу, али постоји вајб).

Помињао си ти њу, само сад не могу да се сетим у ком контексту на некој ранијој теми.

Зар не беше, нешто типа, френдови сте цео живот, сто година, али никад ништа сексуално...бла...бла....

Ако је то она, сам си себе демантовао. Мушко женско пријатељство често прати и међусобна привлачност. Некада једнострана, некада двострана, некад је то различитог интензитета (нпр. више те привлачи особа Х и особа У, у односу на френдицу, али постоји вајб).
Nije ona. Ono je moj kum, moj svedok je bio zensko. Imamo na vencaju dve kume, njenu i moju

Sa kumom je priča prijateljstva dozivotna. Ovde sam spomenuo druzili smo se... Prošlost.
I dalje znam dje je i kako zavrsila i porodicu koju ima i kako zivi. I da je cenjena kod ljudi... Mali je svjet

Nije ona. Ono je moj kum, moj svedok je bio zensko. Imasmo na vencaju dve kume, njenu i moju. Kuma je dozivotno prijateljstvo veliko. Jedan od moja tri najbolja prijatelja.

Back