Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.708
Pa vi se ograničili na dijeljenje slika sa forumašima? Postoji život i van foruma, ako niste znali. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji. vučem odatle inspiraciju Č;OPPa vi se ograničili na dijeljenje slika sa forumašima? Postoji život i van foruma, ako niste znali.![]()
Како ко. Моје су могућности ипак неограничене.Pa vi se ograničili na dijeljenje slika sa forumašima?
Лажеш!Postoji život i van foruma, ako niste znali.![]()
Како ко. Моје су могућности ипак неограничене.
Лажеш!![]()
Uz sliku i potvrda o zdravstvenom stanju. Sa vidljivim datumom izdavanja.Znači, ok je to, pošalješ riba se recimo primi
al šta posle nudiš osim tog qrca
mora biti upakovano u neki paket sigurnosti ako se slabo znate, veći je strah od nepoznatog od želje za q kod mnogih žena.
Ma ne to, govorim o sigurnosti u čoveka, poverenje, da je zrela ličnost, orijentisana u prostoru i vremenu.Uz sliku i potvrda o zdravstvenom stanju. Sa vidljivim datumom izdavanja.![]()
Ma znam, nego se ja malo šalim. ))Ma ne to, govorim o sigurnosti u čoveka, poverenje, da je zrela ličnost, orijentisana u prostoru i vremenu.
A pošalje on šta ti nudi, ali traži i povratnu informaciju. Šta bi ti rekla, šta ti nudiš? Da li bi odgovorila?Ma ne to, govorim o sigurnosti u čoveka, poverenje, da je zrela ličnost, orijentisana u prostoru i vremenu.
ej, nemam pojima, dešava se svašta. zavisi i od trenutka šta radim kada tako nešto dobijem, da li sam sa nekim ili ne, jednom mi neko poslao a ja čekam dete iz boravka u školi, pomislim uf bzvz je, a da sam možda bila u drugom mudu možda bi mi delovalo sjajno...A pošalje on šta ti nudi, ali traži i povratnu informaciju. Šta bi ti rekla, šta ti nudiš? Da li bi odgovorila?
Kako bi čiča sredio nemaš pojma!Mozda ste pogresili broj
Ali ste dobili koga ste trazili
Шта то значи да није зрела особа ако ти је то послао ?Ma ne to, govorim o sigurnosti u čoveka, poverenje, da je zrela ličnost, orijentisana u prostoru i vremenu.
Nisam to napisalaШта то значи да није зрела особа ако ти је то послао ?
Значи ти то што тражиш исто и нудиш ?Ma ne to, govorim o sigurnosti u čoveka, poverenje, da je zrela ličnost, orijentisana u prostoru i vremenu.