Pogrešno poslate poruke

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Dame, na Vajberu vam od kolege sa kojim ste u striktno poslovnom odnosu stiže poruka:

"Polizao bih ti puslicu."

Ubrzo je briše, mada nakon što je jasno da ste videli, uz izvinjenje da je pogrešno kliknuo na vaš kontakt.

Ili, kolega Vam umesto poslovnog fajla šalje, ni manje ni više, nego foto svog dlakavog qrčića hvatano iz žablje perspektive. Izvinjava se, pogrešio je pri slanju.

Da li su vam se dešavale ovakve situacije i kako reagujete? Koliko na vaš odgovor ima uticaja atraktivnost kolege?
Da li ćete njegov gaf skrinšotovati i sačuvati fajl?

Jel reč zaista o greškama ili "greškama"?

Da li ste možda i sami načinili neki takav potez?

Обавезно грешком френдицама и познаницама шаљем ниспе, па сачекам "сеен", и онда обришем и напишем "упс, грешка".

Само једном је омануло.

Citao sam po guglu da zene ne vole da im saljes slike puolnih organa i to da im se to gadi zapravo.
A ja sam poprilicno osetljiv, na pr ne idem na nudisticke i te fore. I ne hehe nije zbog velicine, pa mi to taman lege: ne nudim, ne pita, milina...
E jedino sto volim je da se napijem i bidem egzibicionista. Odem na ove namenje sajtove za to, skinem se go, stavim sesir, uzmem flajku s picem i caskam s ljudima, truth or dare i te zezancije.
Al to je drugo.

Причала ми како је послала сисе у групу где је било 20+ жена (није мамећа, другарска) и одмах обрисала али једна жена је ипак видела. Каже да је та слика и даље предмет зајебанције кад се виде, већ пет година.

Dame, na Vajberu vam od kolege sa kojim ste u striktno poslovnom odnosu stiže poruka:

Ubrzo je briše, mada nakon što je jasno da ste videli, uz izvinjenje da je pogrešno kliknuo na vaš kontakt.

Ili, kolega Vam umesto poslovnog fajla šalje, ni manje ni više, nego foto svog dlakavog qrčića hvatano iz žablje perspektive. Izvinjava se, pogrešio je pri slanju.

Da li su vam se dešavale ovakve situacije i kako reagujete? Koliko na vaš odgovor ima uticaja atraktivnost kolege?

ako oce nekog da muvas, to se vidi odokativno i nema potrebe za "greskama".

Primam samo ascii art! Č:P

Back