Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zahvaljući političkoj lakomosti Alije Izetbegovića i drugih muslimanskih političara stvorena je Republika Srpska.Naravno,to mu nije bila namera pa ne treba da mu na tome zahvaljujemo.
Zahvaljući političkoj lakomosti Alije Izetbegovića i drugih muslimanskih političara stvorena je Republika Srpska.Naravno,to mu nije bila namera pa ne treba da mu na tome zahvaljujemo.
A sve je počelo davne 1977. godine, kada je poginuo Džemal Bijedić, matora ********* pod čijim partijskim vođstvom je tadašnja socijalistička republika BiH beležila ozbiljan ekonomski napredak....
A sve je počelo davne 1977. godine, kada je poginuo Džemal Bijedić, matora ********* pod čijim partijskim vođstvom je tadašnja socijalistička republika BiH beležila ozbiljan ekonomski napredak....
Ma jok, ovo "matora *********" za rahmetli Bijedića je od milošte. Kakvi da ga vređam, on je bio još i ispravan lik kakvi su sve "došli" posle njega...P(i)zderci, Milkulić, Alija....
Posle njegove smrti stvari kreću, u izvesnom smislu na gore.
Koji to "mi nikad nismo zadovoljni...."Imenuj "nas", o veliki Hectoriuse!
A kakve mi imamo veze sa BIH????
Jeste da je ona ovako cenrtalna drzava -geometrijski gledano (ex-YU prostor) ali ne i centrlana tema ovog foruma,
stvarno po ovom forumu svaka druga tema je BIH, mislim stvarno
A kakve mi imamo veze sa BIH????
Jeste da je ona ovako cenrtalna drzava -geometrijski gledano (ex-YU prostor) ali stvarno po ovom foruma svaka druga tema je BIH, mislim stvarno
Strogo je zabranjen svaki vid promocije, uključujući posredno ili neposredno reklamiranje firmi, sajtova, štampanih izdanja, pojedinaca, proizvoda, usluga i sl