Pogrešna adresa

Desava mi se.... i to uglavnom poruke namenjene decku stizu negde druge pa bude crvenjenja kasnije.
Posto meni telefon memorise broj kojem zadnje saljem poruku a ja cesto npr otkucam poruku i mahinalno kliknem 2 puta da udjem u adresar a ono poruka odeeee....da li sam spomenula da nemam opciju za ponistavanje slanja....

A najbolje je bilo pre jedno mesec dana. Pricam sa ortakom preko chata, i u isto vreme saljem decku poruku " Gde spavas veceras".I tako mahinalno posaljem i skontam da je otislo na krivi broj ali ne znam kome...panika. I u roku od sekunde mi stize sms od tog istog lika sa kojim chatujem " Pa ja ljubavi mislio kod tebe."I pogledam na ekran a lik umire.......
Kasnije je tovario mog decka kao vidi vidi sta mi salje ...mala nezasita :smajlikojipropadauzemljuodblama:

Jednom sam bratu od tetke poslala poruku sa veoma "bezobraznim" sadrzajem ......... sreca pa sam skontala na vreme kome sam poslala pa sam se izvinula:|

nema ni moj da ponishtava slanje.
zato iskljuchish telefon pre nego shto poshalje poruku.

a najbolje je i najbrzhe da odma' zakucash telefon o pod ili zid (:

uzgred, meni se takve stvari ne deshavaju.

par puta su mi stizale poruke od bivseg decka u fazonu "bas nam je bilo lepo..." i tako neke budjave fore gistro namenejne sadasnjoj ribi,al to je skroz kretenski "slucajno" pogresiti broj...pa nisam ja veverica da ne znam da on ne pise takve budalastine... :D

meni se skoro tako nesto desilo: moja drugarica se preselila za ameriku, i pise ona mail nasem drustvu, naravno pise na vise adresa. i ja joj odgovorim, i malo sam ogovarala jednu drugaricu. i slucajno pritisnem 'reply all' umesto 'reply'. poslala sam svima! koji blam! nisam znala da li da placem ili da se smejem. sada me svi zezaju- kad god se nesto dogovaramo "ma, javice nam jovana email-om!"

E ja nisam slala nikad namerno, par puta slucajno gluposti, ali je zato jedan moj decko poslao mom caletu poruku za mene nesto 'kuco, maco, bla bla tvoj ljubljeni' ... E to je bilo slatko, kako mi su se cale i keva smejali :)

Master_Chief:
kolko sam ja puta chatovao sa majom moje devojke pri tom da nisam znao ko je s druge strane...:lol::lol:
Joj strasno!Ja sam htela da umrem od sramote kada sam jednom zvala decka i javila mu se mama.I kako joj ja nikad pre nisam cula glas,ja mislila da je to njegova sestra i na kraju razgovora joj rekla CAO...to sad izgleda malo glupo,ali ja sam se tako GLUPO osecala da ne verujem...

kakav mi je to potpis?
477.gif
bruce_lee_no_shirt.gif
brucelee2.gif

ja sam brus li jebigaaaaaaa.

[size=-2]shteta shto necje ovi smajliji u potpis ):[/size]

Smajliji necje u potpis :P?
Da budem iskrena, ja kada otvorim one linkove ne vidim nikakve smajlije, vec chikice spremne da me premlate :shock: :mrgreen: , ali nema veze... Ma, ja sam se vishe odvalila od smijeha na 2. dio potpisa koji govori o zivjesnim, hm, balonima...

necje smajli da se pojavi, samo link.
a to nije fora.

a ova druga pesma, e to ti je Sha-Ila brateeeeee... mada, ja sam hteo umesto "ba-ba-baloni" bude "si-si-sifoni", al nisam hteo da remetim autorski pechat dvojice umetnika, Sha i Ile (:

Back