Pogrešan broj

Kakve priče?:eek:
I šta ima provokativno u "Dobro jutro, dobar dan, doviđenja, dolazio Pera pisar iz administrativnog odeljenja i ostavio Vam ovu dokumentaciju"?
To što je neko budaletina pa je u video/čuo ono čega nema, to je njegov a ne moj problem.

Dobro, probao čovek, dopadaš mu se, šta tu ima loše?
Očito nije vešt u čitanju neverbalnih signala, ili ga boli uvo da mnogo razmišlja, pa nastupa kao i svi ljudi od akcije - direktno i nedvosmisleno.
Možda je tako i bolje, ne ostavlja prostor da kukumačeš kako je on šonja i nema hrabrosti da ti priđe, a ne ostavlja ni sebi prostor za lažne nade.
Možda nije dovoljno suptilno za tvoj ukus, ali je iskreno.

obrni okreni - ti si kriva za njegovo ponasanje :lol: ti si kriva sto te spopada i ti si kriva sto ti se ne svidja to spopadanje
sve se na to svodi na ovoj temi, a i u zivotu inace
sad trpi i uzivaj

sacuvaj boze taj dan kada su muskarci odgovorini za svoje postupke i snose posledice svog ponasanja a da ne svaljuju sve na zene

Očito nije vešt u čitanju neverbalnih signala, ili ga boli uvo da mnogo razmišlja, pa nastupa kao i svi ljudi od akcije - direktno i nedvosmisleno.
Možda je tako i bolje, ne ostavlja prostor da kukumačeš kako je on šonja i nema hrabrosti da ti priđe, a ne ostavlja ni sebi prostor za lažne nade.

...vidi, misljenja sam da muskoi treba da pridje...ali i da pita (na fin nacin), kao i da respektuje misljenje dame.
Ono sto meni smeta i para usi su ovi MORBIDNI primjeri koje nase dame dozivljavaju :lol: ...sve crno da srnj nem oze biti (: ...minimun je za National Geographic...

Ilustracija br.2: kolega (oženjen i puno stariji od mene) je predložio zajedničku večeru i odlazak na vikend iako mu se ja obraćam sa "vi" i prema njemu sam ljubazna onoliko koliko je pristojno. Na koji način sam mu dala povoda da me muva? Tako što sam mu se svako jutro obraćala sa "Dobro jutro, kako ste?". Možda je trebalo da izbacim ovo "Kako ste?" ili da preskočim komunikaciju u celosti?

Stvarno nisam ocekivao od tebe: pa kako si smela da se upustas u takve price s njim i sama znas da... :dash:

Cekaj - NISI otisla na veceru s njim?! ccc

Pa vidis da si mu dala povoda.

----------------
Tako barem ispada po lokalnim krstashkim tupsonima... :mrgreen:

Kakve priče?:eek:
I šta ima provokativno u "Dobro jutro, dobar dan, doviđenja, dolazio Pera pisar iz administrativnog odeljenja i ostavio Vam ovu dokumentaciju"?
To što je neko budaletina pa je u video/čuo ono čega nema, to je njegov a ne moj problem.
.
Pile,''tko leti,vrijedi'' je zanimljiva fraza iz jednog stripa.Gledaj to sa vedrije strane,ma koliko mator bio kolega.Ukoliko konstantno ne davi,naravno.

I 10 takvih - 10 proba?

e drugar sa sela ti uvek imas neku pricu u rukvu u ciju istinitost se ozbiljno sumnja. pocni da pises price.

@tema promeni broj. ebi ga, nema ti drugog spasa.
Ne znam ko sumnja, ni zašto sumnja.
Inače, ponekad je život neverovatniji od filma, i da sam u filmovima video ono što sam (ponekad) u životu, tačno bih odmah isključio TV sa nevericom odmahujući glavom i čudeći se budalastim filmskim urednicima koji svakakve gluposti otkupljuju za svoju TV stanicu.

Back