pogrebna oprema

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screenshot_20220619-124717.png

u duhu novog pdf-a koji nas opominje da nam je vreme iscurelo..
kako biste voleli da vas voljeni isprate sa ovog sveta..
sahrana, kremiranje ili nesto trece
da li vam je bitno da li su venci od prirodnog ili vestackog cveca?
kakvo cvece preferirate ako je prirodno?
da li ono sa opojnim mirisom kao sto su orijentalni ljiljani koji na sebi imaju tucak i polenov prah ili vam je sve jedno?
Kad umrem, baš me briga kako će me sahraniti, ionako ništa od toga neću videti, biću mrtva hladna na svojoj sahrani 😀

da li ono sa opojnim mirisom kao sto su orijentalni ljiljani koji na sebi imaju tucak i polenov prah ili vam je sve jedno?
Iju gospode bože dragi, kakva je ovo tema. Nije nam vreme iscurelo, nekima 40 nije ni pola života. Dok živim bitno mi je kako mi je. Kad budem umro radite sa mnom šta hoćete. Ionako neću znati.

Nece nitko ni zamijetiti da sam umro pogotovo ne na ovaj forum...
Dakle sarana o javni trosak, vise nego skromni pokop, jedan grobar ce verovatno bit dovoljnim... I dvojica da me izvuku sa lica mesta I dopreme do mrtvacnice...

Veselo. (Ima da im se još more krvi napijem, tako da će biti veselo, garantujem. :mrgreen:)

Želim da se slavi moj život. Hrana i piće obavezno. Posle kafa. Muzika živa, mogu trubači, ali malo tiši, diskretni, da mi nove komšije ne razbude. :rotf:

Back