Pogodi

Nastia

Veoma poznat
Poruka
12.173
Hajde da ove stavljamo svoje primere koje bismo, svako iz svog ugla analizirali i dopunjavali.

Evo, bez virenja na google, šta mislite o ovoj karti, šta vam je upečatljivo?
astro_2atw.71283.319429.png

A ne znam odakle da pocnem , dominacija zracnog elementa u karti, visok intelektualni kapacitet, vladar karte Merkur u 10 polju, neki veliki autoritet( aristokratska pozicija),a zbog SAturna na Icu koji je u Lavu slab bio prinudjen da bjezi iz zemlje? :D

A fulio sam, vladar karte mu je u 9 polju u znaku JArca, znaci neki akademski gradjanin, mnogo prakticnih isustava krasi ovog covjeka, sklon izolazici, bjezanju u samocu, pesimista Ju 180 Mo ( slabi i jedan i drugi)?

MArkatno mi je to sto mu je SAturn kao suvladar Sunca na Icu, pa jos u Lavu, sto znaci da je morao da uci o vrijednostima kuce preko puta,a to je Vodolija gdje mu je i Sunce u konjukciji sa Uranom( da nije mnogo postigao na planu struje :D), sto znaci da je bio neki autoritativni ili naucnik ( vladar karte u 9 u Jarcu) ili mozda predsjednik drzave, jer ima recepciju Sunca i SAturna, pa mu SAturn ide u 10 kucu,a Sunce na Ic u sjediste, neka odgovornost prema drzavi u kojoj je rodjen, neki politicar? Sunce konjukcija Uran, ljevicarski?

Nikolaj Causesku ti je ovaj, vidio sam da je neki diktator, ali se nisam smirio dok nisam proguglao :D

Ne volim nečasne borbe :ljuta:

Jeste, dakle:

Sunce u izgonu na MC u domicilu Saturna i opoziciji sa Saturnom na IC u padu.
Izmenjena sedišta, ali Sunce je svetlo rodjenja,
Saturn na IC retrogradan u koleričnom znaku kao vladar 10. obezbedio mu je da skonča neslavno.
Vladar ASC je Merkur u 8. znaku, opet Saturnovom...

Kao što kaže Lily:

Saturn u X kući, nikad ne dopušta natusu da uživa u svojoj slavi dugo, već ga zbacuje naglavačke, kada se najmanje nada; i kada je jednom zbačen, natus više nikada ne dobija unapređenje.

Saturn ili Mars u IV kući, natus će biti ozloglašen. Ako je Luna u Škorpionu a Mars u Biku, natus će biti ozloglašen svih dana svog života i biće trajno unesrećen.

On doduše nije imao Mars u Biku ali je imao u Vagi, što mu dodje isto determinent...

Ne volim nečasne borbe :ljuta:

Jeste, dakle:

Sunce u izgonu na MC u domicilu Saturna i opoziciji sa Saturnom na IC u padu.
Izmenjena sedišta, ali Sunce je svetlo rodjenja,
Saturn na IC retrogradan u koleričnom znaku kao vladar 10. obezbedio mu je da skonča neslavno.
Vladar ASC je Merkur u 8. znaku, opet Saturnovom...

Kao što kaže Lily:

On doduše nije imao Mars u Biku ali je imao u Vagi, što mu dodje isto determinent...
Nisu necasne, tek sam prije 10 minuta skontao o kome se tacno radi, zar nisam odmah naglasio da je neki veliki autoritet, samo sam prvo mislio da se radi o naucniku, zbog vladara karte u 9 i zbog Urana na Suncu u 10.

Ovaj mi deluje kao neki psiho, iskreno...
Strelac/ Lav, dosta koleričan temperament, u znaku ASC je Saturn u svom determinentu i kvadratu ka Veneri u padu.
Neko ko mrzi žene. Saturn je ovde dominantan jer je Lav za Škorpiju 10. znak.
Sunce je na donjem delu neba i ima tri planete u Strelcu, pri čemu je Mars van sekte i spaljen, i to okcidentalan tj ide u spaljenost.
Ne svidja mi se nešto karta, može biti čak i da je neki nasilnik, sa ovim Marsom i ubica.
Ovako skoncentrisane planete u donjem uglu sa spaljenim Marsom, Saturnom u determinentu i jakom kvadratu sa Venerom, Merkurom i Jupiterom, sve se vrti oko kuće, pri tome Jupiter vlada 8. znakom, 5 polje ima aflikovanog Marsa van sekte, drugi malefik u znaku ASC...Mesec je u praznom hodu, van sekte, peregriniran, dispozitor mu je Jupiter u znaku njegovog pada pod kvadratom Saturna.

Ne znam, nije mi nešto simpatična karta.

Valjda sam nešto bar pogodila? :)

Poslednja izmena:
Ja ti kazem da je bilo casno :D
Ko je ova osoba ? :D

Pogledajte prilog 580538

Ovde se odmah vidi velika kriminalna radnja iz odnosa Uran-Mesec, odnosno Uran-Mars.

Preaktivna kuća 4 sa gomilom retrogradnih planeta ne može dati sasvim čistu osobu.

Ovaj Pluton je nenormalno postavljen. Neslavna smrt, isto. Ccc.

Posmatramo njegovu Sedmu kuću jer tu vidimo početak i kraj, njegov direktni početak i njegov direktni kraj. Znak Škorpije predominantan u karti, tako da se definitivno radi o kriminalnim radnjama u kojim su Žene u povlašćenom stanju, ali i deca, a pogotovo mlade devojke ili devojčice. OVde se radi o težem obliku fetišizma koji se pojavio još u ranoj mladosti i koji je čoveku postala opsesija, pogotovo tokom tranzita Plutona kroz 1 i 2 kuću.

U oko mi zapadaju Vaga, Vodolija i Blizanci kao najkarakternije odlike ove osobe, nad kojim stoji Škorpija kao glavni izvršitelj ili šef. Dakle, Pluton.

Ovde je Pluton toliko aktivan da je presudan u karti i sve je obojeno istim!

Pluton do 4 polja ima nekih 40 do u vr'glave 50 godina života jer čim aktivira ovu 4 natalnu, to je to. Kraj. Nema dalje.

Kvadrat sa Venerom daje tajne želje prema ženama, pogotovo u odnosu 12 i 4, čak i okultne radnje. Monstruozne napade i na groblja ili na nečije kuće, sve vezano za plin, sve vezano za garaže, sve vezano za napade u automobilima na parkiralištima.

Ako gledamo poziciju Urana, vidimo da je život u kritičnoj sferi kada Uran napravi opoziciju. NJegova prirodna 5 kuća, u Jarcu, sa Saturnom u 12, zatvor, a u okviru onog Plutona o kom smo pričali malopre koji se vezuje za groblje ili silovanje, stoji Smrt u Zatvoru. S obzirom da uran vlada elektricitetom, reći ću da je smrt električnom stolicom.

Stavio si nekakvog ubicu, garant, previše je jaka njegova 12 kuća i Pluton je preaktivan. Stavi sledeći put nešto normalno da mogu i drugi da uživaju.

I to Asc Devica, taj je voleo da skuplja motive, malo prstić, malo nokat. Da te prođe jeza.

Strelac/ Lav, dosta koleričan temperament, u znaku ASC je Saturn u svom determinentu i kvadratu ka Veneri u padu.
Sunce je na donjem delu neba i ima tri planete u Strelcu, pri čemu je Mars van sekte i spaljen, i to okcidentalan tj ide u spaljenost.
Ne svidja mi se nešto karta, može biti čak i da je neki nasilnik, sa ovim Marsom i ubica.
Ovako skoncentrisane planete u donjem uglu sa spaljenim Marsom, Saturnom u determinentu i jakom kvadratu sa Venerom, Merkurom i Jupiterom, sve se vrti oko kuće, pri tome Jupiter vlada 8. znakom, 5 polje ima aflikovanog Marsa van sekte, drugi malefik u znaku ASC...Mesec je u praznom hodu, van sekte, peregriniran, dispozitor mu je Jupiter u znaku njegovog pada pod kvadratom Saturna.

Koliko reči samo da se izbegne jednostavno ''Dominantan Pluton'' i ''Silovanje''. :lol:

Pazi, ovo kada radiš je baš ono što kvazimoderni astrolozi rade kada gledaju fiksne zvezde za nečiji natal.

Jupiter jeste najjači u karti i vlada drugim stvarima, ali to je odrednica. Ovde je najbitnija 12 kuća i Neptun na početku Vage koja daje psihopatiju, prvenstveno mržnju prema majci, ali onda i ostalom ženskom rodu.

Poenta je da je Ovaj mars najmanje prominentan, a upravo zbog Škorpije je Pluton preaktivan.

Pogodila si za Veneru. Mada to nije bilo teško. :mrgreen: Hihihihiihhi

A dobro, sve se moze vrlo lako naci na Netu, ovo je karta serijskog ubice Teda Bandya :D, a cime se bavila ova osoba?
580544

Nisam Bundyu ni analizirao kartu, stavio ga iz zahebancije, pa kada bi se izuzeli aspekti koje prave uglovi, znaci aspekti samo izmedju planeta karta bi mu bila korektna , pa iako osnovni tris naglasava da se radi o kolericnoj i nestrpljivoj osobi, aspekt koji je u njegovom slucaju presudio po pitanju agresivnog odnosa prema zenama je MArs konjukcija Mjesec, sto jos vise potencira njegovu agresivnu( MArs sex ) prirodu.Mjesec je tu vladar 12 polja, sto naglasava da se radi o izolovanim , napustenim zrtvama.

Vladar te slabe retrogradne Venere u Skorpiji djevojke je osim MArsa pored Mjeseca i Pluton u 12 polju u znaku svjetla, znaku Lava, koji potpomaze svojim trigonom odlucnost da se predje na izvrsenje kriminalnih radnji logicno na tajni( 12) nacin, ali posto je LAv kao sto rekoh simbolicko svjetlo, te tajne radnje nisu dugo mogle ostati neotkrivene.
Uran 180 Ma0 Mo, uvrnuta psiha na javnoj sceni ( Mc) putem agresije nad zenama ( djevojkama) koje zive u njegovom okruzenju ( Ma0 Mo u 4 kuci)
Merkur( obrazovanje, ucenje) mu je u konjukciji sa Venerom, pa otud pokazatelj da mu ucenje i citanje nije bilo mrsko, tj da je volio da se obrazuje.
Ta losa Venera u Skorpiji mu je i vladar 10te u Biku , sto bi reklo da je na neki nacin zenama zavidio, smatrao je da su " iznad njega" i njegovih dometa u zivotu, pa je odlucio da im pokaze " svoga Boga" :D

Bjezi jeza me spuca, nego se od Strijelca ne ocekuje da bude ovako agresivan i zao , zato sam namjerno stavio njega, ali treba stavljati osobe iz privatnog zivota, cije biografije se ne mogu provjeriti na Netu :D

Super tema! Bas sam htela istu da otvorim pre neki dan kad postavih Lausevicevu kartu bez imena.
Da vidimo ko zna, a ko samo zna da teoretise :D

Edit: Sad procitah odgovore, vidim da se vara na sve strane. Pa nije fora tako :mrgreen:

Koliko reči samo da se izbegne jednostavno ''Dominantan Pluton'' i ''Silovanje''. :lol:

Pazi, ovo kada radiš je baš ono što kvazimoderni astrolozi rade kada gledaju fiksne zvezde za nečiji natal.

Jupiter jeste najjači u karti i vlada drugim stvarima, ali to je odrednica. Ovde je najbitnija 12 kuća i Neptun na početku Vage koja daje psihopatiju, prvenstveno mržnju prema majci, ali onda i ostalom ženskom rodu.

Poenta je da je Ovaj mars najmanje prominentan, a upravo zbog Škorpije je Pluton preaktivan.

Pogodila si za Veneru. Mada to nije bilo teško. :mrgreen: Hihihihiihhi

Onda je potpuno jasno da pravom majstoru uopšte ne treba Pluton da bi dao kvalitetnu analizu. :flert:

Mars je ovde veliki malefik jer je višestruko oštećen, em je van sekte, em spaljen od Sunca u svojoj okcidentalnoj fazi, em vidi ASC, em je u operativnoj kući :D

Kakav crni Pluton, i to u 2. kući i vlada 6. kućom, pa Tesla ga ima na ASC, i da je do njega, Tesla bi bio masovni ubica ili sexi mašina.

Sve si prepisao od mene samo prilagioidio svojoj teoriji hahah iz aviona se vidi!

Pluton u 2. polju kao vladar 6. tebi zapao sa oko?

Izgleda ti baš teško pada što se tvoja mišljenja nikako ne uklapaju u realne primere :D :rotf: :rotf: :rotf:

Poslednja izmena:
Super tema! Bas sam htela istu da otvorim pre neki dan kad postavih Lausevicevu kartu bez imena.
Da vidimo ko zna, a ko samo zna da teoretise :D

Edit: Sad procitah odgovore, vidim da se vara na sve strane. Pa nije fora tako :mrgreen:

Ja ne varam! Zna se ko ovde mulja :D

Hajde da sačekamo Majora da kaže da li smo nešto pogodili pa sledeći primer da analiziramo!

Znači, Tesla je ili bio silovan ili je bio manijak?

Sa sve svojim Plutonom u kvadratu ka Raku uključujući i Veneru? :flert:

astro_2atw_nikola_tesla.49256.34202.png

Ovde je Pluton toliko aktivan da je presudan u karti i sve je obojeno istim!

Kvadrat sa Venerom daje tajne želje prema ženama, pogotovo u odnosu 12 i 4, čak i okultne radnje. Monstruozne napade i na groblja ili na nečije kuće, sve vezano za plin, sve vezano za garaže, sve vezano za napade u automobilima na parkiralištima.

:flert:

Onda je potpuno jasno da pravom majstoru uopšte ne treba Pluton da bi dao kvalitetnu analizu. :flert:

Naravno da je potrebno gledati sve planete, kao što vidimo iz gorenapomenutog primera. Moja analiza je omašila za 4-5 godina ukupno, a da li je bilo garaža, parkirališta i slično - ne znam.

Mars je ovde veliki malefik jer je višestruko oštećen, em je van sekte, em spaljen od Sunca u svojoj okcidentalnoj fazi, em vidi ASC, em je u operativnoj kući :D

Ovde je glavni Pluton, ali u redu je, ti to ne umeš da gledaš pa tražiš sve moguće druge negativne aspekte da ih upotpuniš. Šteta što nije sve ispod neba pa da kažeš ''kako teška sudbina''. :mrgreen::heart:

Video sam da je lik što je MajorTom postavio serijski (12) ubica i silovatelj. Mislim da se ovakav Pluton i te kako ustoličio i karta jesavršen primer da i pored veoma jakog i beneficiranog Jupitera može da se radi o svirepom silovatelju ukoliko su planete tako postavljene, a za sve je odgovoran

MESEC

koji je pokrenuo čitav spektar ludosti iz 12te kuće, uključujući i zatvorsko vreme koje se u karti odmah vidi.

Kakav crni Pluton, i to u 2. kući i vlada 6. kućom, pa Tesla ga ima na ASC, i da je do njega, Tesla bi bio masovni ubica ili sexi mašina.

Kod Nikole Tesle Pluton je imao odličan aspekt sa Neptunom i odrazio se na njegovu opsesiju brojevima. Nikola Tesla svakako nije bio prosečan građanin i u javnosti je ocenjen kao Ludi Naučnik (njegova 3).

Sve si prepisao od mene samo prilagioidio svojoj teoriji hahah iz aviona se vidi!

Da, ja sam se profesionalno bavio astrologijom, a ti nisi. Ja sam ovde desetak godina, a ti nisi. Biće da sam ja prepisao od tebe nešto. U međuvremenu ću i da uzmem da pročitak Tetrabiblos jer šta bi ja bez tvog znanja. :roll::roll::roll::lol:

Pluton u 2. polju kao vladar 6. tebi zapao sa oko?

Baš te pogađa činjenica da Pluton vlada silovanjima i da se u karti manifestuje 100%. :mrgreen:

Izgleda ti baš teško pada što se tvoja mišljenja nikako ne uklapaju u realne primere :D :rotf: :rotf: :rotf:

Jašta. Baš se ne uklapaju. :whistling:

Sto se Bundy-jeve karte tice, mislim da je bio gej :D
Merkur i Venera u konjukciji, ova konjukcija u karti muskarca jako cesto govori o tome.
Venera u Skorpiji u kvadratu sa Saturnom u Lavu, jasno kao dan da je to zenomrzac.

@Nastia Facepalm, pa ti ne umeš ništa da povežeš niti znaš da gledaš u kartu! Sada sam siguran u to! Nikola Tesla definitivno nije bio ubica.

Prvo, ovaj Pluton je u padu i znaku gde dominira jaka materijalistička volja Venere koja pokušava da učini dobre stvari i da pokrene napredak.

Drugo, poznato je da dok je išao da jede uvek je imao praktično ritual pre nego što je njapao. :ok: Ništa bolje ne opisuje opsesivnost od Plutona.

Treće, njegov namerni celibat je upotpunio Neptun koji je poprilično oslabio uticaj Plutona, ali nedovoljno dobro jer se taj uticaj ipak proširio svuda po svetu iz mraka u svetlost, što je upravo simbol Plutona - Crno-Belo, od Vode - Energija (Neptun, Sunce).

Četvrto, njegov Mars je u izuzetno lošoj poziciji i to tik uz Mesec koji vlada 4om, što znači da je bio poprilično nesiguran u sebe, stidljiv, plašljiv i maksimalno povučen.

Peto, Uran ga je načinio ekscentrikom, što u skladu ostalih pozicija dovoljno govori.

Šesto, Jupiter u Ovnu, čak i da ga je naterao da priđe ženi, se nalazio u veoma lošoj 12oj kući po pitanju seksualnih odnosa (njegov Mars), što je i Mesec u opoziciji u skladu 6te kuće ponovo ustoličio i naglasio ''ILI ŽENE, ILI POSAO''. Tesla je birao Posao, a najverovatnije zbog veoma čudnih(12) religijskih razloga (Jupiter).

Sedmo, Sunce je u kvadratu sa Mesecom, što potvrđuje celoukupnu priču jer se striktno odrazila na njegovu veoma internu, veoma uplašenu unutrašnju bitku.

Osmo, on je jedva spavao zbog posla (Jupiter 12, Mesec 6).

Deveto, on je sa Škorpijom u VII i Plutonom u 1 voleo da rado bude viđen sa ženama, ali ne i da im se otvori.

Deseto, o ženama je stalno menjao mišljenje, ali je celibat izabrao zbog toga što nije mogao da podnese tadašnji feminizam.

Mislim da je sasvim dovoljno da u poređenju sa Nikolom Teslom Venera je svakako u veoma lošoj poziciji, ali definitivno nije u okviru Škorpije već Raka.
Nikola Tesla se mnogo puta obazirao na to kako se TRADICIONALNA uloga Žene promenila, što sasvim fino ispunjava njegov IC i dalje naglašava njegov odnos prema ženama, te njegov izbor celibata. Što potvrđuje upravo to da mu je Pluton na Ascendentu.

Back